Latvijas garīgais “zieds”

LRTT pasts

Pedofīlijas skandāls Lielbritānijā

Posted on Oktobris 26, 2012by ivarsp

00178_dzimijs_sevilsDžimijs Sevils

Lielbritānijas policija, kas izmeklē aizdomas par pērn mirušās britu raidsabiedrības BBC televīzijas zvaigznes Džimija Sevila veiktajiem seksuāliem noziegumiem pret bērniem, atklājusi apmēram 300 iespējamo upuru, ceturtdien paziņoja Londonas pašvaldības policijas komandieris Pīters Spaindlers.

Pastāv aizdomas, ka dažos noziegumos piedalījās arī citas personas, kas ar upuriem izklaidējās kopā ar televīzijas zvaigzni, kas pērn oktobrī mira 84 gadu vecumā, teica Spaindlers un piebilda, ka no visiem iespējamajiem upuriem divi bija zēni.

Londonas policijas pārstāvis norādīja, ka izmeklēšana, kas radījusi krīzi BBC, ir pagrieziena punkts bērnu seksuālas izmantošanas izmeklēšanā Lielbritānijā.

Policija jau ir iztaujājusi 130 no 300 iespējamiem upuriem, kas ir pieteikušies policijā, un oficiāli ir reģistrētas 114 noziedzīgas epizodes.

Sevils, kas bija pazīstams ar saviem platīnblondajiem matiem, spīdīgajiem sporta tērpiem un mūždien lietoto cigāru, bija viens no slavenākajiem BBC raidījumu vadītājiem. Televīzijas karjeras laikā viņš vadīja daudzus raidījumus, kuru laikā nonāca saskarē ar bērniem.

Lai gan viņš bija sabiedrībā cienīts, aizdomas par bērnu seksuālu izmantošanu ir iznīcinājušas viņa popularitāti. Saistībā ar notikušo BBC ir sākusi divas izmeklēšanas.

Lielbritānijas plašsaziņas līdzekļi ceturtdien vēstīja, ka Sevila lietā ar bērnu seksuālu izmantošanu ir iesaistīti arī trīs ārsti, kas strādāja slimnīcās, kurās televīzijas raidījumu vadītājs, nodarbojoties ar labdarību, vienlaikus seksuāli izmantoja vājos un neaizsargātos pacientus.

Aizdomas par Sevila saistību ar bērnu seksuālu izmantošanu ir attiecināmas uz pagājušā gadsimta 60.un 70.gadiem.

00178_latvijas_pedofili2Latvijas pedofīli: Valdis Birkavs, Andrejs Soņčiks, Andris Šķēle, Jānis Skrastiņš

Atgādinām, ka 2000.gadā daudz lielāka vietēja mēroga pedofīlijas epizodes tika atklātas arī Latvijā, kurās bija iesaistītas daudzas sabiedrībā pazīstamas un augstus amatus ieņemošas personas. Publiski tika nosauktas trīs – toreizējais premjerministrs Andris Šķēle, toreizējais Tieslietu ministrs Valdis Birkavs un toreizējais Valsts ieņēmumu dienesta vadītājs Andrejs Soņčiks. Kopumā lietā figurēja apmēram 65-70 personas.

00178_freibergs_ar_drauguKārlis Freibergs ar sievu un Kārlis Streips

Pēc toreizējās prezidentes Vairas Vīķes – Freibergas iejaukšanās, kurai tika doti mājieni par viņas dēla Kārļa Freiberga homuseksualitātes fakta publiskošanu un piesaisti šai lietai, un vairāku cilvēku slepkavībām un mīklainām nāvēm, lietas aktīva izmeklēšana tika apturēta, izmeklēšanas materiālos esošie video un fotogrāfijas “pazuda” (šai lietā personīgi bija iesaistīts arī toreizējais ģenerālprokurors Jānis Skrastiņs), daudzi liecinieki “mainīja” liecības vai mira un visi šīs lietas aktīvisti un liecinieki, tai skaitā vairāk nekā 60 liecības devušie bērni, tika nosaukti par meļiem, bet vainīgie tika sveikā cauri un turpināja Latvijā ieņemt vadošo sabiedrisko stāvokli. Un viņi turpina to ieņemt joprojām. Un vai gan tādēļ ir jābrīnās par Latvijas katastrofālo situāciju,

ja to pārvalda tādi izdzimteņi.

http://www.apollo.lv/zinas/bbc-zvaigzne-seksuali-izmantojusi-iespejams-300-bernu/537272
http://www.delfi.lv/news/national/politics/pedofilijas-skandals-sit-augstu-vilni-saeima.d?id=33774
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/213088-adamsons_pedofilijas_skandala_figureja_6570_uzvardi

30.10.12

You may also like...

4 komentāru

  1. liecības saka:

    Cik Latvijā ir skolas kas ved zēnus uz geju klubiem,skolotājas-bomzenes ātri paliek “ievērojamas” un ir liela mafija kas neizglītotos zēnus transportē uz Angliju,visa vadība ir interpola un milicijas uzraudzībā kas neierosina kriminālizmeklēšanu.

    Kas tika nosaukti rakstā ir otrā plāna “zaldātiņi”.

  2. Eduards Lunis saka:

    UN ŠITĀDI MŪS VADA UN VISU NOSAKA !? TIEŠĀM -TĀPĒC JAU IR TĀ KĀ IR !
    ŠIE PADIBENES IR SAGRĀVUŠI, PAREIZĀK SAKOT, PADARĪJUŠI MUŠU VALSTI PAR SAVU NOZIEDZĪGO VĒLMJU IZPAUSMES VIETU!JĀIZMEKLĒ, JĀPUBLISKO UN JĀSODA !

    VAI NEPIETIKS VIŅIEM VALDĪT! ?
    LAIKS ATBILDĒT PAR SASTRĀDĀTO !

  3. Raitis saka:

    Nav jau brīnums,ka,ļauj visādus pederastu gājienus rīkot:(

  4. Miervaldis saka:

    Nebūtu jau nekāds brīnums, ja Reiniks ļauj saemā sēdēt pedarastiem, jo viņam jau pie kājas Latviešu tautas liktenis….Reiniku uz mieta, jo viņa atbildība ir, ka kas sēž saemā!Neuztraucies Reinik, miets priekš tevis tiks sagādāts, tuvāk vai vēlāk, un tas nav atkarīgs no manis!Es nedraudu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *