L. Grantiņš. Boļševiku žīdiskais žurcisms

Linards Grantiņš H-86Nekas nav mainījies žīd-komunistu pasaules uztverē kopš revolūcijas laikiem. Kā zinām, tad šīs revolūcijas veicēji un inspiratori bija mums visiem zināmā “dievtauta”- žīdi.

Šis odžu izdzimums mums visiem, un it sevišķi vecākā gadagājuma latviešiem, palicis spilgtā atmiņā kā prātam neaptverami noziegumi, kurus viņi veica 1940/41. gadā pēc Latvijas okupācijas. Protams, der atcerēties arī pēcrevolūcijas asins plūdus Krievijā un jaunāko laiku vēsturi- genocīdu pret palestīniešiem.

Nav šiem zvēriem ne cilvēka dvēsele, ne arī sirdsapziņa.

Šodienas Latvijas likteni arī viņi nosaka. Viņu uzdevums ir visātrākā iespējamā veidā tikt galā ar latviešu tautu. Pret šo Dieva nolādēto CILTI kaujas cirvi ir pacēlusi tikai viena organizācija, proti, HELSINKI-86, kura šodien uzstājas kā LATVIJAS REPUBLIKAS TAUTAS TRIBUNĀLS. Pasaules cionisti, ar vietējo komunistisko kriminālelementu palīdzību, grib šo vienīgo latviešu tautas AIZSTĀVI likvidēt.

11.10.12. Minsterē šajā sakarā notiks TIESA.

Viss tas tiek organizēts neiedomājami “neuzkrītoši”, lai izrēķinātos ar saviem pretiniekiem. Var sacīt: žīdiskā “tiesiskuma” augstākā paraugstunda- visu darīt tumsībā, pagrīdē, tieši tā kā to dara žurkas. Aleksandrs Solžiņīcins šo paranoīdo tautu ir labi aprakstījis savā grāmatā:“DIVSIMT GADU KOPĀ”. Šajā pašā grāmatā autors piemin latviešus, kā vispozitīvāko tautu, bet žīdus pielīdzina zvēriem.

Bet par LIETU !

Man atrodoties darbā, sieva zvanīja uz tiesu, lai uzzinātu, par ko “iet runa”. Atbildēts tika negriboši un lakoniski: tas esot no Latvijas, vairāk nekas neesot redzams. Nākošajā dienā sieva man nodiktēja LIETAS NR. un tel.nr. Šoreiz zvanīju pats. Sagadījās, ka pati frau Vos(Vosa kundze) bija izgājusi un viņas vietu ieņēma kāda, cik nopratu, pilnīgi nepieredzējusi meitenīte. Viņa man pasacīja visu LIETAS būtību, kuru centās slēpt “pieredzējusī” sekretāre. Viņa arī bija izbrīnīta, kāpēc es neesmu informēts par notiekošo, jo šis process tika jau aizsākts aprīlī.

Latvijai par to esot bijis pienākums mani informēt.

Tātad, šeit mēs varam spriest par manas LIETAS aizkulisēm. Šeit, kā redzams, darbojas kāda neredzama roka. Kā mēs varam izsecināt, tad šie noziedznieki vēlas izspēlēt ES triku. Neviens nevienam nav jāizdod, jo esam vienā lielā brāļu saimē, kuras vārds ir EIROPAS SAVIENĪBA. Grantiņš ierodas tiesā kā liecinieks (neko ļaunu nenojauzdams), un tiek no tiesas zāles roku dzelžos atdots “draudzīgās” Latvijas kolēģiem.

Paskatīsimies, vai tas jums izdosies, nolādētie cionistu noziedznieki ?!

Gan jau ir KĀDS augstāks spēks, kas rada šīs interesantās sakritības, lai ļautu laicīgi sagatavoties pret šo žīdiski zemisko nelietību, kuru no Latvijas organizē žīdu nacisti Borovkovs un Godmanis, protams, ka ar dažādu nelatviešu vai desmitdaļu latviešu(kozlovsk, dombrovsk, rinkēvič, pabrik, osipov) palīdzību.

Dievs ir viens un Viņam es ticu.

Viņš man vienmēr ir bijis klāt, un būs arī šoreiz.

Lai nolādēti jūs, komunistiskie odžu dzimumi !

Jūsu vieta ir ELLĒ, un vārtus uz turieni es drīz atvēršu, protams, ar Dieva palīdzību !

Rīt varēsiet lasīt L.Grantiņa pirmspratināšanas uzrunu. Domāju, ka pēc tās gan vācieši, gan arī žīdi, kopā ar Latvijas bendēm, laimīgi nejutīsies.

Es paziņošu par noziegumu, ko pret latviešu tautu, ir organizējušas lielvalstis.

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

29.09.12

You may also like...

6 komentāru

  1. 2M saka:

    Latvijā ziņas ir vienveidīgas, acīm redzami viena cenzora cenzētas. Visas ziņu lapas satura ziņā vienādas kā ūdens lāses. Par Tādu LRTT lielu lielais vairums Latvijas iedzīvotāji pat nezina, kur nu vēl par aktivitātēm pret Grantiņu.
    Vai par sabiedrības informēšanu par notiekošo lapas slēgšanas gadījumā ir bijusi iespēja padomāt? Nebūtu diezko patīkami, ka piepeši iestātos klusums. Neomulīgi bija jau tad, kad uz laiku lapu slēdza.

    Turies, Linard.

  2. Garāmgājējs- A.G. saka:

    Par Daugavpils patriotu !!!
    http://www.youtube.com/watch?v=0OA1JnVia7k&feature=relmfu

  3. AG saka:

    Ameriku atklāji! :))

  4. Miervaldis saka:

    Grantiņ – ja pastāvi patiesībā, tad tā, kā mūžīgās saules stars apgaismos tevi, un visiem būs zināma tava taisnība, arī Dievam, un mīļai Laimai!Bet pagaidām tikai Dievam, un mīļai Laimai.

  5. Miervaldis saka:

    Ar Dievapalīgu – tev tas izdosies!

  6. otto skorceni saka:

    Turies,Linard,mēs visi esam kopā ar Tevi!Ir Tev jāuzvar,jāatmasko tie velni!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *