Sātanistu MESSE Liepājā

Šeit teiktais ir atgādinājums tiem, kuri kalpo neliešiem savas godkāres un „vēdera” dzīti. Alga tādiem ir viena- tikt zemiski iznīcinātiem. Lielajiem noziedzniekiem liecinieki nav vajadzīgi. Sevišķi jau tādam kā Ivaram Izakovičam Godmanim, kurš Latvijas iznīcināšanu veica pēc CENTRA pavēles.

=================================================

H-86-23 - Kopie (2) - KopieLRTT teiktais, ka Mārtiņš Roze tika noslepkavots, jo viņš daudz zināja par Godmaņa pretvalstiskajām mahinācijām, apliecinās arī Garīgajā aspektā.

Mirst visādi, gan jauni, gan veci, gan slavenības…., bet nez kāpēc tieši M. Rozes nāve bija jāapraksta vairākos rakstos: tas esot pierasts, ka vīrieši šajā vecumā mirstot ar trombām, ar sirdi, ar spiedienu un nezin vēl ar ko… .

Pat Godmaņa Atmodas „laikmeta” prieka meita Elita Veidemane veltīja Rozem „nekrologo”.

Kāpēc tāda taisnošanas tik plašā mērogā ?

Un pie tam vēl tieši pēc raksta LRTT i- vietnē, kurā tika paziņots, ka Mārtiņš Roze nemira „zvaigznēs ierakstītajā laikā”. Mirst daudzi „slaveni” cilvēki, bet Godmanis nav izrādījis par tiem nekādu interesi.

Tātad, šis gadījums ir ārkārtējs !

Ārkārtējs tāpēc, ka Mārtiņš Roze bija ļoti, ļoti „tuvs” Godmaņa darbinieks un viņa noziedzīgo pavēļu pildītājs. Godmanim pamazām sāk ļodzīties pamati zem kājām, līdz ar to arī viņa LIELAJAM saimniekam.

Kaut kas taču jādara, lai glābtu ādu !!!

56

FOTO: Tāds Godmanis izskatījās, kad bija Austrijā, starp savējiem, IZREDZĒTAJIEM !

Kā jau tas šīs grēcīgas pasaules varas gaiteņos pieņemts, no mazajiem un visu zinošiem pakalpiņiem ir laicīgi jātiek vaļā. Pie šodienas zinātnes sasniegumiem, tas nav grūtāk, kā sveci „nopūst”. Mēs taču labi atceramies, kā Godmanis ar Borovkovu „nopūta” komunista un čekista Ivara Ķezbera sveci, kad viņš sāka ne to stāstīt, kas šiem izdzimteņiem bija pa prātam. Bija tāds Juris Sinka, kurš sāka ne tā domāt, arī svece „nodzisa”. Bija arī tāds Pēteris Dzalbe, reabilitācijas prokuratūras vadītājs, arī „nodzisa” svecīte, jo nebija vienisprātis ar Borovkovu. Tādi, kuriem šie divi žīdu nacisti(Borovkovs,Godmanis) nopūtuši svecītes, Latvijā skaitāmi vairākos tūkstošos. Viņi jūtas vareni, jo aiz viņiem stāv PASAULES VARENIE. Bet te jau arī tā ķeza, tātad, mēs nonākam pie tā, ka „tāds” Godmanis arī ir tikai tāds „šestaks” KĀDAM, kurš savukārt glābjot savu ādu, pametīs zem „ķēdēm” šos mēslus. Bet, lai tas LIELAIS pamestu Godmani zem ķēdēm, tas jāiebaida.

Tieši to arī LRTT dara.

Ticiet, drīz tiks mesti arī GODMAŅVEIDĪGIE zem “tanka” !

Bet atgriezīsimies pie Mārtiņa Rozes. Tātad, kā sacīju raksta sākumā, šīs noziegums atspoguļojas Garīgajā aspektā. Sātanistu rituāls prasa IZPILDĪTĀJU ierasties uz sava upura bērēm. To arī Godmanis izdarīja. Un ne tikai Godmanis, bet arī viņa CENTRA pārstāvis, ASV sūtnis Latvijā Marks Pekala, bija ieradies šajā sātanistu MESĒ. Visam jānotiek pēc sātanisma priekšrakstiem ! Šajā gadījumā tas arī tā notika.

Ikdienas rūpēs nomāktajam cilvēkam tas viss paskrien garām tā, ka viņš nemaz neievēro un neizprot šo sātanisko rituālu.

Visvairāk šo tikšanos gaidīja Liepājas mafijas „jumts” Uldis Sesks, jo viņam tas bija kā ATZINĪBAS RAKSTS.

Atmodas laikos Sesks Godmaņa uzdevumā veica Liepājas rūpniecības sagrāvi. Tika izdemolēti un izzagti vairāki simti objektu. Bija arī tāds liepājnieks Mareks Segliņš(vēlāk Iekšlietu ministrs, narkomāns), kurš apbraukāja iekasējot nodevas no „šamajiem” priekš Godmaņa. Ja vajadzēja kādu „neitralizēt”, tika ziņots Godmanim, kurš to LIETU ātri un neuzkrītoši nokārtoja. Žurnalistu Gundaru Matīsu, kurš bija sadabūjis foto pierādījumus par narkobiznesu, arī noslepkavoja Godmanis pēc Seska dotās informācijas.

Ja, kāds sacīs, ka šeit teiktais ir muļķības, tad droši uz to var sacīt: ka tāds ir mucā audzis un pa spundi barots.

L. Grantiņš  27.09.12

P.S.

Bet neizpalika arī bez starpgadījuma noziedznieka Godmaņa vizītes laikā. Luk, ziņa par šo incidentu:

Sveciens no Liepājas !

Viena kārtīga rucavniece, tāda ar iekšām. Viņa stāstīja, ka gājusi pāris dienas atpakaļ gar Liepājas domi garām, kad pie Domes ieejas saskrējusies ar Sesku, Godmani un vēl vienu. Godmanis acīmredzot uz Rozes bērēm ieradies. Viņa piegājusi viņiem klāt un sejā pateikusi visu ko domā. Ka, lai Sesks vācās prom no Domes un, lai dod cilvēkiem darbu nevis tukši runā, bet Godmani nosaukusi par lopu un zagli. Bet Sesks nevis atbildējis viņai, bet uzrīdījis miesassargus, un Godmanis rādījis šoferim, lai tas ātrāk piebrauc klāt, lai nav jāklačojas ar uz ielas sastaptajiem liepājniekiem.

Tāds sīkums, bet ļoti konkrēti parāda ne-cilvēku attieksmi. Gluži tāpat kā cionists no ASV vēstniecības, kas ejot iekšā domē pat nepaskatījās par ko protestē. Bet tantei uzslava! Visiem vajadzētu atklāti viņiem acīs pateikt visu, nevis kautrēties vai cienīt viņus. Cieņa ir jānopelna.

You may also like...

14 komentārs

  1. Vecais saka:

    Tā nu viņš ir,neko pielikt,ne atņemt! Un vispār šitos otrādāk teicējus,kuri atkal teiks-ka tā nav,nevajag ņemt vērā,vispār vajag ignorēt.Tik nesaprotu vienu,kur tik daudz ir uzradušies šitie sātana pakalpiņi.

  2. AG saka:

    Grantiņ, malacis, beidzot sakarīgs raksts no Tevis!

  3. Garāmgājējs saka:

    Tas ir briesmīgi, ka ir tādi pamuļķi, kas nesaprot, ka par visu reiz būs jāatbild. Rozem viens posms,atbildēšana, gāja secen, sekoja sods un pelnīts sods.Par šo tēmu derētu padomāt visiem neliešiem, kuri apzog savu tautu.Katram ir jāsaņem tas, ko pelnījis, pareizi, ko tribunāls raksta.

  4. AG saka:

    Ceru, ka Grantiņš izpildīs augstāko soda mēru gan Godmanim, gan Borovkovam, kā viņš to ir solījis!

  5. ilze m. saka:

    Viss ir pareizi, nodev’ejus un mankurtus ir jāsoda, bet ar savējiem gan nevajag plēsties!

    Admins
    Nē, Ilzīt, ar savējiem Tribunāla vietne neplēšas, bet gan ar pretīgiem nodevējiem gan. Kā Merkurs, tā arī DDD ir īsti VDK, bet pareizāk sacīt, Maskavas švaļu rupori,protams, ka ļoti labi maskēti. Un tu esi viens no viņiem ! Tev, Ilzīt, nav jānāk šajā LAPĀ, paliec pie Gardas DDD un paklausies Merkura atkārtojumu, kurā tu diskutē… .

  6. meta saka:

    Pasaulē esot 2% cilvēku kas domājot,bet šodien radio izklāstīja ASV skolojies meditācijās ,ka ļaudīm nav jādomā jo par daudz domājot,un ja domājot tad tikai labas domas.Tagad kad tevi apšmauc,apzog ,apmāna uzreiz novēl lai viņam laba diena,un pūlis bars par neliešiem domā labas domas.

  7. Vecais saka:

    Meta,tieši tas mani šokē,ka tik daudz cilvēku,tas pūlis-bars,par neliešiem domā labas domas. Bet tas cilvēks,kurš uzrakstīs rūgtu taisnību,tiks noēsts bez sāls un nodēvēts par jukušu. Tas viss kaut kā biedē,ka tik maz ir pareizi domājošu un rakstošu cilvēku. Piemēram, zinu daudz cilvēku,no paziņu ne draugu loka,kuri vēl joprojām par lielo noziedzinieku A.sķēli,stāvētu un kristu. Kas ir šie cilvēki? Tie ir bagātnieku šķira,kuriem tie laiki un patvaļa bija zelta laiki,un tādi ir vai kur daudz.

  8. Vecais saka:

    Jomajo! Piedodiet par lamāšanos,kas pieļauj šo sātana simbolu-žīdu zvaigzni likt pie Latvijas svētuma!!! Tauta mostieties!

  9. Latvietis saka:

    Ja būtu dzīvs U. Freimanis,domāju ka viņš to zvaigzni vai nu samīdītu kājām,vai iemestu kanālā.

  10. Nākiet kontaktos ar mani. Adrese atrodama KONTATI sadaļā. Es Jums aizsūtīšu šī nelieša IP adresi, viņa rakstītos komentārus un, protams, arī viņa vārdu.Šis “brīvibas cīnītājs” ir narkomāns. Savus murgus viņš raksta narkotiku ietekmē. Es nojaušu,VECAIS, kas Jūs esat.

  11. Konstantīns saka:

    Homofobi nolādētie, pasēdiet cietumā, tad zināsiet, kā ir būt gailim! BEIDZIET DZĒST MANUS KOMENTĀRUS, JOB VAŠU MAKTJ !!!

  12. meta saka:

    Šizofrēniķi rej pagaidām par neko ,jo Grantiņš uzraksta tikai 0,01% par briesmīgajām nodevībām,slepkavībām kas ir notikušas un notiek uz Baltu zemes.Drīz būs laiks kad rakstīs vismaz 20 % procenti no notikušā ,tad šizofrēniķi aizrijušies klusēs.

  13. Konstantīns . saka:

    Es pats šiziķis tak esmu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *