Latvieti !!!- atmaksas laiks tuvojas !

Katrai tautai ir jāzina savi bendes- nodevēji.

VVF. Kalvītis,Pabriks,Bērziņš, EmsisLaika zīmes sāk rādīt, ka ALGAS IZMAKSAS DIENA strauji tuvojas.

FOTO NOSAUKUMS: IZDZIMTEŅI

Tāpēc !!!– neaizmirsīsim tos, kuriem ir BAGĀTĀTĪGI jāsaņem viņu “godīgi” nopelnītā ALGA ! Šo algu VIŅI arī saņems visas tautas priekšā. Alga par genocīdu pret paša tautu ir viena- ASM ! Šajā FOTO redzamie būs vieni no pirmajiem, kuri saņems šo sodu. Viņu īpašumi un konti tiks atsavināti un atdoti atpakaļ latviešu tautai.

Iztrūkumu, ja tāds būs, atmaksās viņu bērni un bērnu bērni līdz “DESMITAJAM AUGUMAM”.

To paredz AUGSTĀKĀ MORĀLE, tas sacīts SVĒTAJOS RAKSTOS.

Latvieti, kad pienāks kritiskā atmaksas diena, un viņi gribēs pamukt, tavs uzdevums ir šos noziedzniekus aizturēt visiem iespējamajiem līdzekļiem un nodot LIKUMIGAI Latvijas valdībai.

Neaizmirsti, LATVIETI, ka par Taisnību ir jācīnas.

Šī cīņa Garīgajā pasaulē tiek dāsni atalgota.

LRTT         15.09.12

You may also like...

8 komentāru

  1. Zelma saka:

    Piekr’itu, ‘sie ir noziedzinieki, kas ir ties’ajami un sod’ami, jo vi’nu noziegumi ir labi zin’ami, tikai tr’ukst pier’ad’ijumi pagaid’am, pareiz’ak tr’ukst d’u’sas p’erkamai tiesai mekl’et pier’ad’ijumus!
    Bet par Granti’na bezpier’ad’ijumu uzbrukumiem “konkurentiem” – nacion’a’liem no Merkura,NA un DDD av’izes gal’igi nepiekr’itu un saskatu taj’a kaitniec’ibu latvie’su nacion’alajai lietai!
    Neviens NEDR’IKST otru apvainot tik smagos noziegumos, k’a nodev’ib’a un kalpo’san’a ‘cekai, bez faktiem, pier’ad’ijumiem, k’a tirgus b’aba!

    Admins
    Neuztraucies, Kosķa, galvenais, ka pret tevi ir pierādījumi vairāk kā vajag. Uz foto redzamajiem arī ir pierādījumi: viņu paraksti uz Abrenes atdošanas dokumentiem, bet,tev, kurš pārrijies narkotikas, to nesaprast.

  2. Vecais saka:

    Sāku šaubīties,vai tur kāda atmaksa būs. Skaisti jau skan,bet liekas utopiski.

  3. Eduards Lunis saka:

    VISS RAKSTĪTAIS ATBILST LATVIJAS GODĪGO CILVĒKU UZSKATIEM -ARI’MANIEM !
    –JA VIŅIEM IR PALICIS KAUT CIK GODAPRĀTA- UZRAKSTĪTU PUBLISKU ATZĪŠANOS -VARĒTU MĪKSTINĀT SODU!
    –BIJUŠAIS ĀRLIETU MINISTRS JURKĀNS ,KĀDU LAIKU ATPAKAĻ PUBLISKOJA RAKSTU AR ATZINUMU-LATVIJĀ VISS IR SALAISTS GRĪSTĒ …PIEMĒRS PĀRĒJIEM…

  4. Vecais saka:

    Tik ļoti daudz ir kangaru atbalstītāju,kāpēc tā? Tāpēc ka roka roku mazgā. Tautas bagāto cilvēku daļu,tas pilnībā apmierina. Bagātniekiem ir tāds teiciens-“ko jūs nabagie gaudojiet,strādājiet tāpat kā mēs,re kur mēs strādīgi un tāpēc kļuvuši bagāti”. Tad nu gribētos teikt,ka ar godīgu darbu bagāts nekļūsi. Nebrīnos ka krievijā tāpēc 1905.gadā notika revolūcija,ka nabagie sacēlās pret negodīgajiem bagātniekiem. Protams ir jau kāds rets veiksmes stāsts,kad bagātie tikuši pie peļņas godīgā ceļā,bet vairums tomēr savas bagātības un biznesu cēluši ar tautai nozagtiem līdzekļiem. Paldies Grantiņa kungam,kurš to atgādina un sola vērsties ar visstingrāko bardzību pret tiem!

  5. informācija saka:

    Krievijas premjerministra Dmitrija Medvedava paziņojums par Maskavas vēlmi stiprināt un konsolidēt tās «maigo varu» varētu šķist kā optimistisks signāls, taču patiesībā Kremlis vēlas Rietumu «maigās varas» konceptu izmantot, nevis vairojot savu pievilcību ārvalstīs, bet gan īstenojot savus mērķus ar politiskiem un ekonomiskiem līdzekļiem, teikts ASV analītiskā institūta «Jamestown Foundation» mājaslapā publicētajā rakstā.

  6. Zelma saka:

    kas te jums notiek, kas tas par Admins t’ads jums ir un kap’ec mani aplam’a par p’arriju’sos narkom’anu un sauc mani ppar kaut k’adu Kosku un kas par pier’adijumiem, par ko pier’adijumi? Es t’a tik reti te ieskatos un v’el ret’ak kaut ko ierakstu, r’ap’ec esmu ‘sok’eta!
    Man savu m’uzu nav bijis nek’ads sakars ar narkom’aniem, ar’i ne maniem br’aliem un ar’i ne maniem b’erniem. K’a saprast t’adu uzbrumumu man?

    Neuztraucies, Kosķa, galvenais, ka pret tevi ir pierādījumi vairāk kā vajag. Uz foto redzamajiem arī ir pierādījumi: viņu paraksti uz Abrenes atdošanas dokumentiem, bet,tev, kurš pārrijies narkotikas, to nesaprast.

  7. Miervaldis saka:

    Nu vairiņai nav izredžu sevi glābt!Pārāk daudz sūdu sastrādājusi!

  8. Miervaldis saka:

    Nu un ko es vēl gribētu teikt?!Turi Grantiņ dievturu dievības zemesmāti un Dievadēlu Miķeli, taču tu nēesi Dievs, tev viņi neko neteiks!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *