Noziedznieki likvidē savus lieciniekus

LRTT atbild visiem neliešiem

TRPēc HELSINKI-86 PAZIŅOJUMA, kuru saņēma visi ES deputāti, plus Vācijas un Francijas valdības un drošības orgāni, Latvijas varas iestādes ir izvērtušas prātam neaptveramu- agresīvu kampaņu, lai iznīcinātu LRTT un tā I-VIETNI. LR ģenerālprokurors ar pārējiem drošības “orgāniem” atkal cenšas “izdabūt” Grantiņu no Vācijas, lai Latvijā tiesātu par nelikumīgu varas uzurpāciju un augsti stāvošu personu nomelnošanu.

Ģenerālprokurors domājot, ka tas esot panākams ar INTERPOLA palīdzību.

LRTT novēl šai noziedznieku bandai, kura Latviju novedusi pilnīgā nabadzībā, veiksmi. Ja viņi to panāks, tad tas būs viņu beigu sākums.

H-86 paziņojuma sekas Latvijā sāk nepārprotami parādīties. Paziņojumā nepārprotami bija pieminēts Godmanis, kā noziedznieks Nr.1. Pēkšņi, kādreizējais viņa “stabules pūtējs” Bens Latkovskis apvaino viņu visos Latvijas grēkos.

http://nra.lv/viedokli/bens-latkovskis/77998-latviesu-zukovi.htm

Tas nozīmē, ka notiek spiediens no ES !!!

Mārtiņš RozeGodmanim āda jāglābj, to viņš saprot. Viņš arī saprot, ka jānovāc liecinieki, kuri pildījuši viņa pavēles, lai iznīcinātu Latvijas ekonomiku. Viens no tādiem bija Mārtiņš Roze, kurš nekavējoties tika likvidēts, jo pārāk daudz par viņu zināja. Godmaņa kolēģa un tautas brāļa A. Borovkova iestāde rīkojās bez kavēšanās, kā rezultātā viens latviešu kangars tika aizraidīts uz labākiem “medību laukiem”!

FOTO: Nu nemira šis uzticīgais Godmaņa kalps dabīgā nāvē !

Lai tas izskatītos dabiskāk, tad Godmaņa sex “matracei” E. Veidemanei bija jāuzraksta: cik jauks šīs kangars bijis.

http://nra.lv/viedokli/elita-veidemane/79315-atvadu-vardi-pirms-aizsaules-cela.htm

Kā teikt: tam visam, taču, dabiski bija jāizskatās.

LRTT saka: ar trombām un sirds švakumiem daudzi Godmaņa un Borovkova kalpi ir aizlaisti uz TURIENI, un nākotnē “raža” būs vēl dāsnāka. Tas der iegaumēt katram kangaram,- nekalposi PATIESĪBAI, ceļš uz TURIENI garantēts.

Bet atgriezīsimies pie tēmas par sodiem.

Lai nu viņiem izdodas ar Grantiņu un viņa sabiedrotajiem vienreiz tikt galā.

Borovkovs to cenšas jau 27. gadus…. .

LRTT savā i-vietnē nav apvainojis un arī nekad neapvainos nevienu nevainīgu personu. Pirms “kāds” nonāk šajā VIETNĒ, “viņš” tiek neskaitāmas reizes izsvērts, pārsvērts un izmērīts. Uzlikt kādam zīmogu uz purnu(šiem izdzimteņiem nav seja, bet gan purni), TIESĀJAMS KĀ NODEVĒJS, nav nemaz tik vienkārši, jo par to ir jānes ļoti smaga atbildība Garīgajā Pasaulē, protams, ja būsi kļūdījies.

Daudzi domā, ka tiks sveikā cauri un netiks atklāti viņu noziegumi.

LRTT saka: pat vismazākais blēdis saņems pelnīto sodu, nemaz jau nerunājot par Godmaņiem, Bunkām, Borovkoviem, Šķēlēm, Kalvīšiem, Krištopāniem, Čeveriem u.d.c. sarkanajiem izdzimteņiem.

Kā tas notiks ?

Pavisam vienkārši, neviens netiks spīdzināts nedz fiziski, nedz arī garīgi. Visiem aizdomās turētiem tiks iedotas attiecīgas zāles, kuras atslēdz loģisko domāšanu. Tehniski runājot, mūsu EGO filtrs tiks “nocelts” no zemapziņas dzīļu krātuves. Šī zemapziņas KRĀTUVE izsniegs visu informāciju, kas tajā glabājas. Piem: Godmanis un Borovkovs izstāstīs visus savus “darbus”- noslepkavoto vārdus un, protams, arī visus kontus, kuros glabājas latviešu tautai nozagtā nauda. Visi nozagtie līdzekļi tiks atdoti tautai atpakaļ.

Tie būs neskaitāmi miljardi !!!

Arī “čekas maisi” tiks mutiski izklāstīti.

Pilnīgi visi noziegumi tiks atklāti.

Tiesa vairs šiem izdzimteņiem nebūs vajadzīga. Starptautiskie eksperti apstiprinās viņiem ASM, kurš arī tajā pašā brīdi tiks īstenots.

LRTT  13.09.12

You may also like...

8 komentāru

  1. Vecais saka:

    Jāsaka,kā komunistam-līdakam. “aizver muti” gedroic,apnicis jau esi ar saviem plānprātiem! Pamēģiniet tik atkal kādus tizlus mēslus komentāros ierakstīt!

  2. Eduards Lunis saka:

    —PILNĪBĀ PIEVIENOJOS UN ATBALSTU GRANTIŅA KUNGA TEIKTO !
    TIKAI TĀ UN TIEŠI TĀ !
    -Un nevajag ļaut piecūkot LRTT vietni ar riebeklībām ! TO VIŅI DARA SPECIĀLI, LAI MAZINĀTU ŠĪS VIETNES IEDARBĪBU !

  3. Andris saka:

    Ka tikai FINKA 2002 gads,nav nemts no partaisita(kam patik melot)2012,
    ja internetu kontrole,PATIESIBAS NEBUS NEKAD.

  4. Sigurds Graudiņš saka:

    Sigurds Graudiņššodien 18:34
    Draugi ! Ideja kā MŪRA MĀJA – lai Latvijas parādu atdod tie Latvijas MŪDŽI , kuri balsoja par iestāšanos Eiropas Savienībā…Sākam ar masonu ložas biedri kopš 1994.g VVF , Marsieti…

  5. Andris saka:

    Pilniga taisniba,jo ta saucama visas pasaules valdiba,kurai visas valstis ir tikai fonam un to vaditaji,sen jau nopirkti-NO BASTILIJAS LAIKIEM-izraisa karus un revolucijas,ar paredzemam beigam.300 trako,kas taja sastav.Laiki mainas,metodes vecum,vecas.

  6. pārdomām saka:

    Pēdējā gada laikā Mārtiņš Roze strādāja Liepājā un bija “Kolumbijas Ltd.” saldūdens zivju audzēšanas kompleksa projektu vadītājs.
    “Kolumbijas Ltd.” īpašnieki ir divi Krievijas uzņēmēji, kā arī Kiprā reģistrēts uzņēmums “Nirtolex Limited”.

    Kompleksa būvniecības projektu saka īstenot 2012. gada maija nogalē.

    Kopējās investīcijas kompleksa izveidē plānotas aptuveni 2,5 miljonu eiro jeb aptuveni 1,7 miljonu latu apmērā, no tiem 1,1 miljons latu ir Eiropas Zivsaimniecības fonda piešķirtā nauda un valsts līdzfinansējums. Pārējā summa ir kredītlīdzekļi.

    ——————–

    Ieklausieties: no tiem 1,1 miljons latu ir Eiropas Zivsaimniecības fonda piešķirtā nauda un valsts līdzfinansējums. Ar ko Kiprā reģistrētais uzņēmums “Nirtolex Limited” bija labāks par Latvijā reģistrētām zemnieku saimniecībām, lai tiktu pie tādas naudas? Vai ar to, ka tur piedalījās bijušais zemkopības ministrs Mārtiņš Roze, kas rīkojās savās un savu cilvēku savtīgās interesēs? Atcerēsimies, ka zemkopības ministra krēslā Māriņš Roze sēdēja kopš 2002.gada un ieņēma šo amatu vairākās valdībās. Lai kā tur bija vai nebija, bet tieši Mārtiņa Rozes ministrēšanas laikā likvidēja veselu cukura nozari. 2009.gadā lauksaimnieku protesta akciju dēļ viņš demisionēja. Roze startēja arī uz 10.Saeimu, taču netika ievēlēts, jo saņēma daudz svītrojumu.

  7. Miervaldis saka:

    GRANTIN – PUNKTS PUNKTA PIEKRITU TEV!GODMANIS PIE SKAIDRAS APZINAS PAT JEBKURAI DIEVIBAI MELOTU, JO IR VIENS KANGARA GABALS UN DEGENERATS GAN!

  8. Miervaldis saka:

    Nu nekur tas Godmanis nespruks!Bet kam nav ar šiem mēsliem pa ceļam, tie arī tādu likteni nepiedzīvos, jo nevienam viņi nav vaidzīgi, vismazāk Latvijai, un Latviešu tautai!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *