A. Ābele par radio MERKURS “caureju”

Alfrēds Ābele- grāmatu “Par valsti” un “Par tautu” autors

merkursIr vidējos viļņos tāds Radio MERKURS, kas uz diennakts kosmiskas mūzikas fona reizi nedēļā organizē vienu pārraidi – dialogu ar klausītājiem. Sauc šo pārraidi par “Gaismas pili”, un tā tiek uzskatīta par “nacionālu”. Tik tiešām, tajā var dzirdēt tikai nacionālu vaidulību un gaudas par šodienas latviešu bēdīgo dzīvi. Ir starp vaiduļiem daži egles galā uzrāpušies savā lomā labi iejutušies taurētāji, kas brīdina par tautai draudošām briesmām un nemitīgi vaicā: ko darīt? Taču neko citu darīt negrib un nav arī spējīgi. Dažreiz pat atbildi negaida, tā sakot, trokšņo sevis pēc. Tematiski izplūdušas intervijas ar tām sekojošu brīvo mikrofonu ir vārdiskas “caurejas” jeb “muļķa laišana” efīrā, nevis tautas izglītošana. Tēmu šīm pārraidēm nosaka sabiedriskās organizācijas “Nacionālā Apvienība” (NA) valdes locekļi – viņi lielākoties ir arī radio diskusiju dalībnieki. Visa šī publika ir apmēram pēcpensijas vecumā, un satura ziņā, vismaz valsts lietās, jēgas tai maz. Tāpēc visu laiku tiek maltas vienas un tās pašas gaudas, un pārraide beidzas ar vienu un to pašu jautājumu: ko mums, latviešiem, darīt?

Pilnībā Alfrēda Ābeles teikto varam izlasīt: Laikraksta DDD Nr. 16(270) 2012.g. 24. augusts- 6. septembris.

===============================================

TRLRTT i-vietnē ir vairākas reizes rakstīts par radio MERKURS destruktīvo, pareizāk būtu teikts, par noziedzīgo darbību.

Šo atmaskojošo rakstu rezultātā šīs raidstacijas “kodols”(Juris Lapinskis un Aivars Andersons) uzsāka aktīvas darbības, lai iznīcinātu LRTT. Tika zvanīts visiem LRTT piesēdētājiem un atbalstītājiem, un draudēts, ka par tādu apvainojumu nāksies ATBILDĒT !

Nebija tikai saprotams, kam mums nāksies atbildēt: DP, SAB vai Merkura “caurejistiem”  ?

Aivars AndersonsJuris LapinskisPalīgā tika piesaukts arī dižais dekolonizators Aivars Garda( no tā sauktās- Latvijas Nacionālās frontes). Šajās telefona “biedēšanas akcijās” tika piedraudēts(īstā KGBistu garā) ar ES tiesām un pat ar darba karjeras beigām, ja nepārtraukšot sadarboties ar L. Grantiņa vadīto LRTT. Bet, lai tas paliek uz šo tautas atkritumu sīkajām un nodevīgajām dvēselītēm.

Foto: Radio MERKURS “kodols” A. Andersons un J. Lapinskis. Nu nav šiem vīriem “caureja”. Viņi pilda attiecīgas “iestādes”  PROGRAMMU. To pierāda viņu hiperaktivitāte pret LRTT. Par vienu viņu darbības upuri parunāsim kādā no nākošajiem rakstiem.

Kā mēs redzam no publicista Alfrēda Ābeles teiktā, tad arī viņš ir ievērojis šī raidītāja destruktīvo saziņas formu ar klausītājiem. Viņš pat vēl precīzāk ir definējis radio MERKURS “darbību”, nosaucot to par: vārdisku “caureju”! Nav šaubu, ka, šis sabiedrībā cienījamais un atzītais cilvēks, ar vārdu CAUREJA bija domājis sadzīvē lietojamo vārdu PĻ–ĪT. Sekli uztverot, tā arī izklausās, bet īstenībā tā ir smalki aprēķināta cilvēka prāta dezorganizēšana, kura tiek veikta pēc “attiecīgu” iestāžu norādījuma. Atceramies tikai, cik idiotiski, no MERKURA puses, tika izkropļots H-86 paziņojums, vissmalkākā čekas speciālistu garā.

Pirms divām nedēļām, kāds zvanītājs raidījuma laikā, arī sacīja viedus vārdus par šo RAIDĪTĀJU. Viņš pieminēja neatņemamos raidītāja MERKURS zvanītājus: Rūdolfu un A. Gedroicu no Daugavpils. Ļaujot izteikties šiem antilatviskajiem elementiem tiek dezorganizēts klausītāja prāts. Šim klausītājam var pilnībā piekrist, protams, ar vienu piebildi, ka šie rūdolfi un gedroici ir neatņemama MERKURS sastāvdaļa. Viņi pilda latviešu tautas ienaidnieku doto uzdevumu: šķelt un nīdēt latviešus.

LRTT saka: “Visi šie “merkuristi” , sākot no A. Andersona un J. Lapinska un beidzot ar Baltu, Gedroicu, Rūdolfu, ir visīstākie provokatori- mūsu tautas nodevēji.”

11.09.12    LRTT

You may also like...

36 komentāru

  1. Caureja saka:

    Precīzi! Linards Grantiņš atmasko Radio Merkurs provokatorus un Maskavas aģentus – AG un Rūdolfu! Vai viņi visi ir kolēģi?

  2. AG saka:

    Slims tu esi, Grantiņ, pamatīgi, bet Ābele vēl tikai sāk tev līdzināties!

  3. Vai beigsi izplatīt melus?

    Uzklikšķinot uz lapas augšējā labajā stūrītī “Nacionālā apvienība” var izlasīt atbildes vēstuli Alfrēdam Ābelem.

  4. nāve saka:

    Draņķis gan tu esi, grantiņ! Psihopātisks nodevējs.Un tieši tavs uzdevums ir graut un šķelt latviešu patriotus.Un tu to godam pildi.Gan jau saņemsi ordeni arī no sava “kantora”.Pacenties tikai vēl vairāk uzliet sūdus uz godīgu,pat pārāk godīgu latviešu galvām.

  5. AG saka:

    Vot-vot!

  6. burvis saka:

    http://izklaide.delfi.lv/saturs/dienas-citats/aivars-borovkovs-par-laudim-cietumos.d?id=42663690

    Aivars Borovkovs par ļaudīm cietumos

    Intervija žurnāla „Klubs” 2012. gada septembra numurā

    12. septembris 2012

    Ilūzija par to, ka cietums kādu labos vai mainīs uz labo pusi, iekaļama akmenī kā pēdējā muļķība. Cietumā var pazemot, salauzt cilvēku, tikai ne labot.

    —————————–

    Kāds zīmīgs komentārs:

    Fakts

    12.09.2012 08:53

    Klausiet Aivaru! Viņš zina, ko runā, jo drīz pats nonāks cietumā.

  7. Gudrinieks saka:

    Tātad, esam noskaidrojuši, ka Aivars Prūsis patiesībā nav LRTT biedrs, tad kā ar pārējiem? Raimonds Bitenieks, Jānis Zīverts, Edgars Dambītis? Esmu pārliecināts, ka šie kungi arī nav LRTT biedri, precīzāk, esmu pārliecināts, ka ir tikai viens LRTT “biedrs” – Linards Grantiņš un viņš arī visus rakstus pats raksta! Kā jūs domājat, tauta?

  8. nāve saka:

    Tauta šobrīd maz par to domā…

  9. Gudrinieks saka:

    Tautai ir beidzot jāatklāj, ka LRTT ir TIKAI UN VIENĪGI viena persona – Linards Grantiņš un tikai viņš ir atbildīgs par visiem LRTT tekstiem! No tā arī izdarīsim secinājumus par šo personu, kas mētājas ar apmelojumiem bez pieradījumiem!

  10. Gudrinieks saka:

    Es tikai brīnos, kā Linardam Grantiņam nav atņemtas automašīnu vadīšanas tiesības, nemaz nerunājot par kravas automobiļu vadīšanas tiesībām!

  11. ilze m. saka:

    speciāli paklausījos draugu glabātos Merkura ierakstus un varu teikt tikia to labāko, man sāk likties, ka tiešām geantiņš ir vai nu piekrāpts vai tiešām maskēts čekists, jo visi raidījumi ir izteikti nacionāli un rosina domāt un pretoties notiekošajam

  12. Gudrinieks > ilze m. saka:

    Loģiski domājošam cilvēkam ir skaidrs, ka Grantiņš ir garīgi nelīdzsvarots.

  13. Anonīms saka:

    Man tiešām nav skaidrs, kāpēc latviešu nacionālistiem – DDD, radio Merkurs, Tautas tribunāls – savā starpā būtu tā jākasās un jārāda viens otram ar pirkstu “šitas gan ir maskavas aģents!”. Protams, naids nāk no Tautas tribunāla ne jau no DDD vai Merkurs.
    Cik es esmu klausījusies Gaismaspili, tur nav nekāda gaušanās. Tā ir vienīgā raidstacija, kur lietas tiek sauktas īstajos vārdos. Un jautājums – ko latvietim darīt, ir īsti vietā. Manuprāt latviešu tautā vairāk jāpopularizē laikraksts DDD un raidījums Gaismaspils. Tad latvieši varbūt atmodīsies un ar mums būs grūti manipulēt visādām vienotībām, zatlerpartijām utml..

  14. skats no malas saka:

    Man tiešām nav skaidrs, kāpēc latviešu nacionālistiem – DDD, radio Merkurs, Tautas tribunāls – savā starpā būtu tā jākasās un jārāda viens otram ar pirkstu “šitas gan ir maskavas aģents!”. Protams, naids nāk no Tautas tribunāla ne jau no DDD vai Merkurs.
    Cik es esmu klausījusies Gaismaspili, tur nav nekāda gaušanās. Tā ir vienīgā raidstacija, kur lietas tiek sauktas īstajos vārdos. Un jautājums – ko latvietim darīt, ir īsti vietā. Manuprāt latviešu tautā vairāk jāpopularizē laikraksts DDD un raidījums Gaismaspils. Tad latvieši varbūt atmodīsies un ar mums būs grūti manipulēt visādām vienotībām, zatlerpartijām utml..

  15. Vai tiešām latviešiem sāk atvērties acis un tie sāk saprast, kāds nelietis ir Grantiņš?
    Varbūt aizbēgušais beidzot pastāstīs par savām dziļajām saiknēm ar KGB? Tā arī nevar saprast, kā Linards tik viegli aizbrauca.
    Bet tie meli un par visu un visiem – cik var?

  16. Tu, Konstantin Jevgeņjevič Pupur,(Kosķa) būsi pats pirmais, kuram LR DD(DP)uzliks roku dzelžus un notiesās par NODEVĪBU !Pēctam tikai sekos Garda,Lapinskis un pārējie švaļi. Tā nebūs nekāda izrēķināšanās, bet gan taisnīgs sods.Mēs visi(ieskaitot mani) nosēdīsimies uz “PRATINĀŠANAS SOLA”, katram būs jasaņem attiecīga sprice, pēc kuras mēs izstāstīsim visu, kas mums uz sirds.

  17. Vecais saka:

    Nu nez,nez kā tur ir,bet Grantiņš saka daudz atmaskojošas patiesības,ko citi nesaka,tāpēc šis cilvēks manās acīs pelnījis tikai cieņu un pateicību.

  18. Vecais saka:

    Un piebilde-viss ir aizgājis tik tālu,ka par nekādiem kompromisiem ar LV tautas slepkavām un nodevējiem pat runas nevar būt,tik taisnīga tiesa!

  19. Konstantins Pupurs saka:

    Linard, izlasi velreiz manu komentu zem tava ieprieksheja raksta attieciba uz tiem, kas izmanto nikus. Tomer, acim redzot, runajams tu neesi.

    Visu labu velot,

    KP

  20. Garāmgājējs saka:

    Labi, tika uzskatīts, ka Grantiņš mums nezināma aizvainojuma dēļ esot apmelojis Merkurs darbiniekus, bet kāpēc tieši to pašu saka arī A. Ābele ? Un kāpēc komentāros visi brūk virsu Grantiņam, bet ne Ābeles kungam ? Liekas, ka šie vīri zin ko saka. Un NA atbilde Ābeles kungam ir galīgi nekonkrēta un izplūdusi, kura neatbild ne uz vienu apsūdzības punktu.Laikam jau pareizi Ābele saka, ka šiem aizvēsturiskajiem cīnītājiem saprašana maza no valsts pārvaldīšanas.

  21. AB saka:

    Prūsis neizturēja un nobijās. Tagad tēlo muļķi, ka nav zinājis, ka ir LRTT sastāvā un vispār Grantiņu nepazīstot, vienīgais, kas saista, ka abi esot no vienas pilsētas. Vai tiešām? Nezinu viņu draudzības vēsturi un lielumu, bet viņi abi kopā pat gāja uz Kurzemes Vārdu, lai sniegtu kopā interviju par to, kas tagad notiek Latvijā, abi kā LRTT biedri.

    Linards mēdz būt ļoti emocionāls, citreiz varbūt pārāk emocionāls, bet tās ir emocijas, kas viņā rodas zinot to visu, kas notiek. Ja man būtu taisnība, bet mani daudzi nomelnotu, lai neviens man netic, es arī būtu emocionāls. Galvenā jau ir lietas būtība. Un tā ir PATIESĪBA. Kas ir arī tiesiskuma kodols.

    Var viegli apmaldīties starp šeit esošajiem viedokļiem(starp labo un ļauno). Un ja gadās apmaldīties, tad iesaku ieskatīties acīs visiem šiem. Tā dziļi ieskaties un Tu redzēsi, kurš melo un kurš nē. Tieši acīs.

    Cilvēki prot melot, acis neprot. Neļausim dažiem provokātoriem nosist mūs no pareizā ceļa!

  22. AG saka:

    Vecuma Marasma pārņēmis Ābeli un daudzus citus…

  23. Edgars Dambītis saka:

    Bijušie kompartijas,kojaunatnes darboņi un viņu pakalpiņi pārkrāsojušies un centīgi izlaupījuši Latviju un noveduši latviešu tautu bezcerīgā stāvoklī un turpina vēl joprojām veikt iesāktos noziegumus pildot cionistu dotos norādījumus.Par šīm nelietībām saņemot dāsnu atalgojumu,kad tajā pašā laikā tautai jāskaita santīmi un jādodās laimes meklējumos uz svešām valstīm.Šie nelieši nodrošinājušies ar drūmām apsardzēm,žogiem ar signalizācijām un novērošanas kamerām.Skaidrs,kas vainīgs tas bailīgs,bet LRTT atradīs un atmaskos visus šos neliešus kuriem būs jāsaņem pelnītais sods un salaupītais tiks atgriezts latviešu tautai.Veltīgi jūs ņirgājieties par LRTT tāpat kā to darijāt pret H-86,bet tagad ar pārkrāsotiem kažokiem rijat un negausīgi grābjat citu radītos augļus.Sastāvēju H-86 un esmu arī LRTT un uzskatu ka jāvēršas pret noziedzīgo varturu bandu un viņu īstenajiem vadoņiem.

  24. Gudrinieks saka:

    Manuprāt, Prūsis vienkārši pats uz savu roku izstājās no LRTT, jo redzēja, kādus ārprātus Grantiņš raksta un saprotot, ka par to var saukt pie kriminālatbildības… Bet Grantiņam ir vienalga, viņš ir Vācijas pilsonis, viņš raksta, ko grib! Bet Prūsis gan laikam mazliet samelojies, viņš ir bijis LRTT, par to liecina šis raksts:
    http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/sabiedriba/2008/08/13/aivars-prusis-joprojam-mekle-taisnibu–linards-grantins—tiesiskumu/?inscat=

  25. nāve -AB saka:

    Nejauc emocijas ar ārprātu,jo tu vienkārši nesaproti,ka grantņš ir absolūti sajucis prātā,nevis “emocionāls”.

  26. AB-nāvei saka:

    Prātā jūk tie, kurus LRTT atmasko un nosoda. Ja Tev tiešām liktos, ka LRTT rakstītais ir sacerējums, tad to vienkārši nelasītu, bet tā vietā Tu šeit raksti provokatīvus un naidīgus komentārus. Atliek secināt, ka esi kāds no 4.maija kliķes vai viņu patrons, ja jau tā aizstāvi viņus, un noliedz viņu pretiniekus(LRTT).

  27. nāve -AB saka:

    Vai tev tiešām nav skaidrs,ka tāds LRTT vispār nepastāv. Tas šobrId ir tikai viena cilvēka naida izvirdums. Un tavi “secinājumi ” liecina ,ka arī tavā galviņā nav viss kārtībā. Nosmējos kārtīgi par to, ka esmu 4.maija kliķes patrons.Tad man būtu jābūt miljonāram, un tas būtu nāvīgi forši,bet diemžēl neesmu,skaitu kapeiciņas no algas līdz algai.

  28. AG > nāve saka:

    Kā nu nepastāv LRTT, kā redzi, Edgars Dambītis pats atzinās, ka ir LRTT biedrs! Es arī varbūt iestāšos LRTT!

  29. nāve-AB saka:

    Vecīt,tavas acis ir galīgi slimas,neredzi vairs ne velna,arī nodevību nodevības pusē-ne.Nu tad turpini bučoties ar savu elku un dziedāt tam slavas dziesmas.Bet domāju ,ka neviens normāls cilvēks vairs uz šī āķa neuzķersies.grantiņš ir un paliek psihopāts.Tos komentārus,kas viņam nepatīk ,viņš dzēš. Atliek tikai tādi kā tu un kaut kāds slims vecais,kas slavē to nodevēju.Gribētu arī ieskatīties tavās slimajās acīs.

  30. Miervaldis saka:

    Nu tad Grantiņ, tu kādā no saviem nākamajiem rakstiem uzraksti, kuri tad ir tie patriotiskie spēki, uz kuriem būtu vērts cerēt!

  31. J.O. saka:

    Bet tā neviens jau nav atbildējis, ko mums latviešiem darīt…, nezinu, vai pareizākais ceļš būtu savas žults un naida izliešana pār nedaudz savādāk domājošajiem nacionālistiem. Vai tiešām ir vērts tērēt enerģiju un dārgo laiku, lai cīnītos pret savējiem, bet savādāk domājošajiem, ne burta kalpiem, konfliktēt savā starpā? Tajā pašā laikā, pret tiem, kuriem būtu jācīnās, labpatikā var berzēt rokas un priecāties, ka nacionālie spēki šķeļas. “Malači”!

  32. klusais vērotājs saka:

    Šeit kranči rej jau sen, bet tagad īpaši. Kāds, acīm redzot, viņus rīda jeb blusas nomocījušas.

    Kāds saimnieks, tāds suns.

  33. Zelma saka:

    nāve-AB saka:
    2012. gada 13. septembris 14.49
    Vai tev tiešām nav skaidrs,ka tāds LRTT vispār nepastāv. Tas šobrId ir tikai viena cilvēka naida izvirdums. Un tavi “secinājumi ” liecina ,ka arī tavā galviņā nav viss kārtībā. Nosmējos kārtīgi par to, ka esmu 4.maija kliķes patrons.Tad man būtu jābūt miljonāram, un tas būtu nāvīgi forši,bet diemžēl neesmu,skaitu kapeiciņas no algas līdz algai.

    Vecīt,tavas acis ir galīgi slimas,neredzi vairs ne velna,arī nodevību nodevības pusē-ne.Nu tad turpini bučoties ar savu elku un dziedāt tam slavas dziesmas.Bet domāju ,ka neviens normāls cilvēks vairs uz šī āķa neuzķersies.grantiņš ir un paliek psihopāts.Tos komentārus,kas viņam nepatīk ,viņš dzēš. Atliek tikai tādi kā tu un kaut kāds slims vecais,kas slavē to nodevēju.Gribētu arī ieskatīties tavās slimajās acīs.

    J.O. saka:
    2012. gada 13. septembris 21.23

    Bet tā neviens jau nav atbildējis, ko mums latviešiem darīt…, nezinu, vai pareizākais ceļš būtu savas žults un naida izliešana pār nedaudz savādāk domājošajiem nacionālistiem. Vai tiešām ir vērts tērēt enerģiju un dārgo laiku, lai cīnītos pret savējiem, bet savādāk domājošajiem, ne burta kalpiem, konfliktēt savā starpā? Tajā pašā laikā, pret tiem, kuriem būtu jācīnās, labpatikā var berzēt rokas un priecāties, ka nacionālie spēki šķeļas. “Malači”!

    Nevaru saprast, kap’ec ‘siem koment’et’ajiem ir maz’aka taisn’iba, nek’a Granti’nam un vi’na galma koment’et’ajiem??! Visus pap’et’iju, i radio Merkurs i DDD i Granti’na rakstus un visi run’a to pa’su paties’ibu, t’apat atmasko kangarus un pieprasa dekoloniz’aciju,tikai Granti’n’s v’el draud ar n’aves sodiem, jo atrodas dro’s’ib’a laikam, bet vi’na uzbrukumiem p’ar’ejiem nacion’al’iem nav NEK’ADA pamata un nav NEVIENA pier’ad’ijuma. Un ja s’akum’a es nesapratu, kam taisn’iba, tad tagad skaidrs, ka tikai provokators vai jucis var citus apvainot nodev’ib’a, ne ar ko to nepamatojot!!!!

  34. Anonīms saka:

    Vai tiešām visi grantiņi, ābeles, gedroici, rūdolfi un citi daugavas racēji, dekolonizatori, defekatori utt neko nezin par Latvijas ļaudīm – zemniekiem, uzņēmējiem, vienkāršiem darba rūķiem, kas ar smagu ikdienas darbu laužas uz augšu, kopj tēvu vai iepirktu zemi, ražo gan pašiem, gan eksportam un tādā veidā strādā tautas, arī iepriekš minēto muldoņu labā. Lapinskim vajadzētu uzaicināt uz savu gaismas pili kādu latviešu uzņēmēju, kaut vai no Vidzemes, ne vis šaubīgās tautības daugavas racēju Valeriju Štammeru,kurš muld par jaukajām dienām, kad latvju tauta sēdēs daugavas krastā, skaitīs kuģus un dividendes. Tāpat tā muldēšana par dekolonizāciju. Kas traucē cilvēkam, kurš grib strādāt ne vis saņemt naudu, atrast darbu Latvijā. Vajag slaucīt ielas ne vis cīnīties par tīrību.

  35. Briedis saka:

    Kas tas, velns parāvis ir par tribunālu, ko jūs tur iršat par Lapinski- viņš vienkārši ir kārtīgs letiņš! Nemaz nerunājot par to, ka viņš lietas sauc īstos vārdos!
    .
    .
    .
    Admins
    Vai Lapinskis ir “letiņš” par to, protams, īr jāšaubās. Lietas īstajos vārdos sauc arī Godmanis. Tikai par šo “lietu” cēloni gan viņi nevēlas runāt… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *