J. Zīverts arī par Latvijas žukoviešiem

J. Zīverta pārdomas par B. Latkovska rakstu “Latviešu žukovi”.

H-86-3LRTT ir izbrīnīts par Latkovska “uzbrukumu” slepkavam Godmanim un cionistu nožēlojamam dibenlaizim Dombrovskim, jo līdz šim viņš “pūta” viņu stabulē !

Bet-, kā saka: “Pie prāta nākt nekad nav par vēlu.”

Lai nu Dievs dotu Latkovskim arī turpmāk domāt un runāt Patiesības aizsegā, tieši tā, kā to dara LRTT.

http://www.diena.lv/dienas-zurnali/sestdiena/cina-turpinas-ari-pec-25-gadiem-13964300

==========================================

Jānis KopieVai šie žukovi būtu latvieši ?

Nu galīgi !, tie ir padomju hibrīdi, savtīgi ierāvēji, blēdīgi zagļi, varaskāri nodevēji !!!

Vēl nepieminēju politprostitūtas un tagad visi tituli vietā. Tie visi, it kā būtu latvieši, bet….LATVIEŠI ir ļoti maz un nevar nosaukt par latviešiem tos, kuri buldurē latviešu valodā (?).

Arī tie nav, kuri šobrīd ir pie valsts siles un esot it kā latvieši, bet darbojas pret latviešu tautu un Latvijas valsti ! Latvieši ir tie, kuri ar nagiem un zobiem aizstāv savu tautu un savu valsti. Tādu nav sevišķi daudz, bet ir ! Ļoti daudzi ir tā nozombēti, ka neatšķir labo no ļaunā.

Pienāks laiks, kad acis atvērsies un šie zombiji ieraudzīs Patiesību visā savā Godībā !

Patiesībai un Taisnībai ir jāuzvar, jo bez tām Pasaule nevar pastāvēt.

Šis tumšais laiks drīz beigsies un CILVĒCEI iestāsies gaišs pavasaris !

Ar gaišām cerībām, Jānis Zīverts Ventspilī.

08.09.12

==============================================

B. Latkovskis

Latviešu žukovi

ASV kādreizējais prezidents un 2. pasaules kara karavadonis Dvaits Eizenhauers savos memuāros apraksta krievu karavadoņa Georgija Žukova plātīšanos ar to, kā viņš viegli ticis galā ar mīnu laukiem, ieņemot Zēlovas augstienes Berlīnes aizsargvalnī.

Žukovs vienkārši dzinis pāri mīnu laukiem paša kareivjus. Eizenhaueram žoklis atkāries no neiedomājamās cietsirdības, un viņš nodomājis, ka par līdzīgu rīcību pats būtu nonācis tribunāla priekšā. Taču Žukovam šāda metode šķita pašsaprotama, un viņš pat nedomāja to slēpt kā kaut ko nepiedienīgu. Vēl vairāk, viņš šo metodi Eizenhaueram stāstījis ar neslēpta pārākuma izjūtu – kā pieredzējis skolotājs nepieredzējušam iesācējam.

Pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados pasaules ekonomika mocījās ar nepārejošu inflāciju, kas attīstītajās valstīs pārsniedza desmit procentus gadā. Augsta inflācija saglabājās arī deviņdesmito gadu pirmajā pusē. Valstu valdības un centrālās bankas nespēja tikt ar šo problēmu galā. Latvijā, mainoties sociālekonomiskajai iekārtai, inflācija uzskrēja debesīs, pārsniedzot tūkstoš procentu gadā.

ŽĪDS GODMANISMIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

FOTO: Pēdējais šī nolādētā latviešu tautas slepkavas upuris ir Mārtņš Roze !

Taču dažu gadu laikā tā normalizējās. Kad toreizējam Latvijas Bankas prezidentam Einaram Repšem kādā starptautiskā konferencē pajautāja, kā viņš panācis tik fantastisku rezultātu, Repše vaļsirdīgi un ar lepnumu atbildēja: «Kas var būt vienkāršāk? Samazināju naudas masu apgrozībā.» Pēc šādas atbildes neviens vairs nebrīnījās, uzzinot, ka Latvijas Bankas prezidents ārvalstu braucienus izmanto, lai kāpelētu pa māju jumtiem vai lai pirktu rezerves daļas saviem lidaparātiem. Repšem šāda inflācijas samazināšanas metode šķita pieņemama. Gluži kā Žukovam viņa mīnu lauku attīrīšanas metode. Bet kā citādi apkarot inflāciju? Tāpat kā citādi attīrīt mīnu laukus. Ja kādam šie divi gadījumi šķiet nesalīdzināmi, atliek paskatīties uz straujo mirstības pieaugumu Latvijā deviņdesmitajos gados un katastrofālo dzimstības kritumu. Tās ir tiešas sekas savā vienkāršībā ģeniālajai naudas masas samazināšanas metodei.

Vēl trešais stāsts. 2008. gadā Latvija nonāca finanšu krīzes priekšā. Kā par nelaimi, valdības priekšgalā tobrīd bija viens no redzamākajiem latviešu žukoviem – Ivars Godmanis. Viņam ne mirkli nenotrīsēja sirds, dzenot latviešus pāri ekonomiskajiem mīnu laukiem 1991.–1993. gadā, kad šoka terapijas šausmās tika zaudēti ap 50 000 cilvēku (20 000 pāragri mirušajos un ap 30 000 nedzimušajos). 2008. gadā viņš atkal izvēlējās ierasto, no Žukova aizlienēto problēmu risināšanas metodi. Par spīti SVF iebildumiem, Godmanis izmantoja vissāpīgāko un ekonomiskajā literatūrā savas bezjēdzības dēļ pat neminētu metodi – iekšējo devalvāciju. Šis nosaukums ir jaunvārds, kas tika izgudrots procesa gaitā, jo, pastāvot valūtas devalvācijas iespējai, šāda metode pat netiek aplūkota.

You may also like...

19 komentārs

  1. Vecais saka:

    Ej nu ej,ko tad Roze godmanim tādu bija nodarījis,manuprāt tak pūta ar godmani vienā stabulē,iznīcinādams lauksaimniecību.

  2. Tev,Vecais, taisnība, kas attiecas uz Latvijas lauksaimniecības iznīcināšanu.
    Bet-tu arī praktiski atbildēji pats uz savu jautājumu. Roze, kā liecinieks, kurš pildīja Godmaņa pavēles kļuva bīstams, līdz ar to arī nevēlams. Viss, VECAIS, nav tik vienkārši, kā Tu domā. Ko Tu darītu Godmaņa vietā, ja būtu ar citu rokām noziedzies pret tautu ? Latkovskis taču pilnīgi atmasko šo izdzimteni.

  3. Vecais saka:

    Admin,nu skaidrs,tagad saprotu.

  4. Garāmgājējs saka:

    Patiešām interesanti, Latkovskis šajā rakstā “kar pie staba”(Godmani, Repši un Dombrovski) tos, kurus Tautas tribunāls ir asi nosodījis un pat notiesājis.Tas liecina, ka briest kaut kādas pārmaiņas.Jānovēl Tautas tribunālam turpināt darbu ar vēl lielāku sparu.

  5. Vecais saka:

    Interesanti,ka komunistu lapelē “delfi”,nav iespējams pievienot komentārus,kur ziņots par M. Rozes nāvi.

  6. no faktiem saka:

    Bija daudzas tantiņas un onkulīši kuri bēru naudiņu krāja bankā,bet uzradās tādi klauni repša, godmanis kuri nolēma samazināt uzkrājumus 200 reizes un rezultāts bija viens,krāji bankā vai ledusskapī paliki pliks un nabags,Tikai blēži un zagļi bija vinnētāji,jo atmaksajamā summa daudzkārt samazinājās un zaudētās vērtības cenas netika pārskatītas.Tika veikts nežēlīgs ekonomisks noziegums pret latviešu tautu ar šo cionistu pakalpiņu iztapību pasaules varenajiem.

  7. Latvietis saka:

    Latviešu kultūrā pieņemts pret nāvi izturēties ar pietāti, pret mirušiem – ar klusuma pilnu cieņu. Te atklājas viena cita lieta – Grantiņam ir patīkams ikviens miris latvietis, pat ja pirms tam zākāts. Šī tieksme latviešus redzēt mirušus ir tik liela, ka pat vakardienas nedraugs, nomirstot uzreiz kļūst par upuri.
    Ja kas, arī citos portālos jau daudzus gadus neļauj komentēt nekrologus.

    Admins:
    Jā, Konstantīn, tev kā krievam ir grūti ar latviešu valodā rakstītā izprašanu… .

  8. Vecais saka:

    Nu neteiksim viss tā,ir nelieši, kuri arī pēc nāves nav pelnījuši cieņu utt.

  9. Garāmgājējs-Latvietim saka:

    Negribas piedalīties neauglīgās diskusijās, bet neatrodu nevienu vietu, kur Grantiņš būtu aizskāris Rozes godu.Laikam jau Adminam taisnība,ka esi neviens cits kā Konstantīns Pupurs,kurš pie pirmās izdevības aprej nacionāli domājošos.

  10. Konstantins Pupurs saka:

    Linard, tavu lapu es nekomenteju un loti reti, kad vispar veru vala. Kas ir “Latvietis” man nav zinams, ka ari citi tur ar dazadiem nikiem, un loti zel, ka pasham “latvietim” nav iekshas atzities, kas vinsh ir. Ja es rakstu, tad es rakstu zem sava varda.
    Kas attiecas uz “krievu”, tad tev, Linard, ir loti labi zinams, kas pec tautibas bija mans tevs. Ja tu runa par taisnigumu, tad esi tik laipns un raksti taisnibu. Kaut gan, ja pat mans tevs butu bijis krievs, zids, marsietis vai kada cita tev nepienemama tautiba…nu un tad, vai tas ir noziegums? Starp citu, ja objektivi, ir krievu cilveki, kas ir vairak Latvijas patrioti neka dazi latvieshi. Iraka mana vada bija viens emigrants, etniskais krievs pec tautibas. Tad, es drizak, ietu “aiz draka” kopa ar vinu, precizi zinot, ka ja kas, vinsh man piesegs pat riskejot ar savu dzivibu, neka ar daziem tur “tirasinigiem jenkiem”, bet glevuliem pec savas butibas. Ta luk. Es ceru, ka tu esi pietiekoshi gudrs, lai saprastu shis te elementaras lietas.
    Velu mierigu dienu,
    KP

  11. ironija saka:

    Lūk, kādai jābūt “īstai” valstij Krievijas un Latvijas žukoviešu izpratnē:

    – mietpilsoņiem sēdēt un priecāties kā pašu valsts deg!
    – patriotiem sakravāt mantiņas un laisties uz valstīm, kur nedeg!
    – pilsoņiem pielaist uguni pašu ciematam un ar to necīnīties, jo tika solītas kompensācijas!
    – armijai nosvilināt karaflotes aviācijas bāzes, jo noliktavas sen ir izlaupītas!
    – dakteriem aizliegt noteikt diagnozi “saules dūriens, pārkaršana”, kāmēr nav +50*C!
    – kapračiem cilvēku mirstīgās atliekas sakraut strēķos slimnīcu pagrabstāvos, jo morgi jau ir aizņemti!
    – prezidentam priecāties par mazas kaimiņvalsts okupāciju, kamēr pašu tāles deg!
    – premjeram demonstrēt ugunsdzēšanas imitāciju, nevis vadīt dzēšanas darbus, lai veidotu sev varoņa PR!
    – kaimiņiem lūgt palīdzību, tikai tad, kad gandrīz viss ir jau nodedzis!

    – ierēdņiem jānoliedz, ka Černobiļas kodolkatastrofas radītā piesārņojuma reģionā vispār ir deguši meži
    – robežsargiem aizliegt ielaist glābējus, kamēr deguma smogs nav pārņēmis kaimiņvalstis!
    – tautai tāpat kā čekas vadoņiem, ir jābūt pārliecinātai, ka dzīvo paradīzē un ka citas tautas atbrīvot var tikai tās okupējot!
    – spiegiem ir jākalpo čekistiem, tāpēc no 150 miljoniem, jau 45 miljoni cītīgi kalpo ārzemēs, indējot, zogot un izvarojot citas tautas!
    – izlūkdienestiem jānoindē vai jānotriec to valstu lidmašīnas, kurās lido nevēlami prezidenti!
    – draugiem dāvanās jāpieņem raķetes, bet ar visu karaspēku un viņu mēsliem!
    – sūtņiem jānorāda, kā citām valstīm jāuzvedas, attiecībā pret šīs valsts marasmu!
    – politiķiem ir jāliek aizmirst visas pārestības, ko šīs valsts pilsoņi ir nodarījuši citām tautām, bet nekad neļaut aizmirst pašiem nodarītos zaudējumus!
    – protestētājiem, vienkārši sadod pa galvu ar čekistu ķēdes suņu OMON palīdzību!
    – patiesības paudējus, kas čekistiem nepatīk, fiziski iznīcina!

    – politiķiem jāvaino citas valstis nacisma atdzimšanā, kāmēr pašu valstī regulāri jasekmē uz rasu naida pamata, nesodīti slepkavot citu rasu un tautību cilvēkus!

    – deputātiem jāorganizē savu vēlētāju piekaušana;
    – sievietēm pašām ar skalpeli jāizoperē sev audzējus, jo ārstniecības iestādēs nomirst ātrāk, nekā izdara operācijas!
    – jūrniekiem pašiem ir jāsašauj sava zemūdene un visa atbildība par to jānoveļ uz ASV!
    – ministriem jāaicina pašu tautai nodzerties, nosmēķēties un nonarkoties, tādejādi pildot valsts budžetu!
    – vīriem katrās 63 minūtes jānogalina kādu sievieti!
    – miličiem, nopratinot aizturētos, obligāti viņi ir jāspīdzina un jātraumē viņu dzimumorgāni!
    – varasiestādēm Maskavā jāslēdz Sarkano laukumu un Manēžas laukumu bažās par nekārtībām, ko rīko futbola fani un galēji labējo organizāciju aktīvisti! Maskavā dzīvojošās sievietes un bērni nedrīkst iziet no mājām!
    – citzemju vēstniecībām jāaicina savus pilsoņus nepārvietoties pa Maskavas ielām!
    – kad uzsnieg sniegs, tad Maskavā haoss sākas lidostās: pasažieri draud darbiniekiem un sit viens otru! Tos pasažierus, kuri vairs nespēj savaldīties un sāk nekārtības, iekausta OMON darbinieki.

    -policijas attieksme pret autovadītājiem – ja kāds neklausa, tam tiek sašautas riepas
    -Iekšlietu ministrijas personālu samazina tonnās….
    -zīdaiņus ratiņos spārda ar kāju!

    – dārzeņus aizliedz importēt tikai no tām valstīm, kurās nav bīstamo vīrusu!
    – lidmašīnu un kuģu traģisku katastrofu satricinātā, tomēr no sagrabējušas tehnikas neatsakās;

    – bērnu nama vadībām ‘jāiznomā’ audzēkņus pedofiliem;
    – bērnu izvarošanas iesniegumiem policijā „jāpazūd”;
    – tautiešiem pašiem kauns par savu valsti!
    -tai vietā, lai steidzami izsēdinātu 200 pasažierus, inspektoriem jāvelk bojātu kuģi ar tiem uz mežu;

    -cietumā jārīko balles, par godu kriminālās pasaules autoritātēm, kurās ieslodzītie, tērpušies togās, uzdzīvo pie bagātīgi klāta galda, ar kartona trijžuburiem un zobeniem rokās, un smērē uz maizes sarkanos ikrus;

    -augsta ranga miličiem dzērumā jāpiečurā milicijas koridorus;
    – domes vēlēšanās pie varas esošā partija “Vienotā Krievija” sev pieskaitījusi par 15% vairāk balsu nekā bija patiesībā;

    – čekists Putins pārmet ASV protestu uzkūdīšanu;
    – pravoslāvu metropolīti aicina nodrošināt «spēcīgu Krievijas militāro klātbūtni» kaimiņos esošajās bijušās PSRS valstīs un nav no tā jābaidās, pat ja tas nozīmē Krievijas iesaistīšanos karos!!
    – Kādā nelielā kūrorta ciematiņā Krievijā 15 noziedznieki, braukuši pa ielām un šāvuši uz iedzīvotājiem; rezultātā četri cilvēki guvuši ievainojumus, bet divi gājuši bojā; noziedzniekiem izdevās aizbēgt;
    – konstatēti simtiem incidentu, ka lidmašīnu piloti guļ arī brīžos, kad dispečeri viņus izsauc;
    – policisti turpina zvērības pret cittautiešiem mācot tā viņiem mīlēt krievus:«Viņi līdz pusei nomauca Faridam Eldarovam nagus, tad viņi tam ap kaklu aplika cilpu un piestiprināja to pie sienas galvas augstumā, lai viņš kustoties smaktu, un sāka viņu sist, pēc tam viņi izgrieza viņa rokas un kājas, sadauzīja viņa roku un kāju pirkstus, kā arī draudēja viņu izvarot ar steku un tad šī akta fotogrāfiju izsūtīt pa cietumiem,».

    – te redzētais nelīdzinās nevienai šausmu filmai!
    Uzminiet, kas ir šī “īstā” valsts, no kuras ik gadu aizbrauc vairāki miljoni krievu?

  12. vienkāršs jautājums saka:

    Runājot par pēkšņi mirušo Mārtiņu Rozi, uzdosim tikai vienkāršu jautājumu, kāpēc “nerodas” trombi slepkavam godmanim vai borovkovam?

  13. Eduards Lunis saka:

    Katram SAVS gals!Domājiet viņiem ir viegli redzēt TAUTAS nicinājumu,bailes par nožēlojamo dzi’vību -katru stundu,katru dienu…Domājiet,ka viņi nesaprot pastrādātā nozieguma- pret VALSTI,TAUTU-DRAUSMĪGO SMAGUMU!? TĀPĒC JAU VIŅI PAT UZ MAZMĀJIŅU NEIET BEZ MIESASSARGIEM…Jūs tā gribētu-varētu!? Es –nē!
    –VIŅIEM ,PAR ,,SASTRĀDĀTO,,-PIENĀKAS KARĀTAVAS UN APSES MIETI UZ KAPA…
    Jau pāris gadus atpakaļ,esmu iesniedzis Saeimā prasi’bu -LABPRĀTĪGI STĀTIES STARPTAUTISKAS TIESAS PRIEKŠĀ-NESTĀJAS,CER, KAKAUT KĀ IZBĒGS…

  14. Vecais saka:

    Žēl ka nevar tādu idiotu nobloķēt.

  15. Saturns saka:

    No vienas puses labi ka godmanim un citiem “zvēriem” tie “trombi” nerodas,jo tāda nāve,tiem būtu kā maiga mūzika. Tādiem neliešiem nāve būs briesmīga un zem taisnas tiesas zobena ripos čūsku galvas!

  16. Vecais saka:

    Nemuldi,nekāds gedroics tu neesi,bet smirdīgs un punķains muļķis,kas vislaik raksta zem gedroica un dzintara vārda.

  17. Eduards Lunis saka:

    —UN ATTIECĪBĀ UZ ZĪVERTA KUNGA RAKSTU PAR ,,ŽUKOVIEŠIEM,,.VĒL KARA LAIKĀ,KAS IR VISZEMISKĀKAIS CILVĒKU IZGUDROJUMS,KAUT KĀ VAR SAPRAST, BET MĒS TE ESAM PAR,, ŽUKOVIEŠIEM,, MIERA LAIKĀ NOLIKTI! VAI NAV TĀ!?

  18. Miervaldis saka:

    Uz ko cerēt?Karavīrs Mēnesstiņš no debesīm nenokāps!

  19. Miervaldis saka:

    Tu tik Grantiņ parādi, kuri ir tie sliktie, raksti tev labi, vienīgais, ļauj darboties arī citiem nacionālajiem spēkiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *