LNF- Trojas audzējs latviešu tautas miesā

TR12 - KopieVarētu teikt, ka pēdējā laikā notiek brīnumi, jo lielo cīnītāju par Latvijas brīvību, viedoklis, kas attiecas uz LRTT, ir identisks ar 4. maija kliķes viedokli. LRTT šo “cīnītāju” aizkulises bija zināmas jau sen.

Runa šeit būs par LNF un NA(protams, īsteno NA ne to “neliešu”, kas sēž parlamentā un priecājas par savu dižo algu). LNF ir nekas vairāk kā “Trojas vēzis” latviešu tautas miesā. Tā veic nacionāli domājošu cilvēku apzināšanu, lai vajadzīgā brīdī tos atdotu likvidēšanai.

A.GedroicsKad kādreizējos draudzības laikos ieteicu šim “kantorim” paplašināt tā darbību un iesaistīt Latvijā atzītas personības, tas tika strikti noraidīts.
Nu piem:
piedāvāju iesaistīt DDD laikraksta un līdz ar to arī visas nacionālās pretestības spara augšanai, rakstnieku Laimoni Puru(kurš, cik nopratu, bija ar mieru),saņēmu “graujošu” atbildi no Lienes Apīnes, ka ar Puru, lūk, neesot viss kā vajag !!!
Vai arī, kad jautāju: kā tas sanāk, ka jūs, Dzīvās Ētikas dievinātāji, par pravieti esiet pieņēmuši Ļeņinu !?
Atbilde atkal bija kaut kāds nesaprotams murmulējums… .

FOTO: Aivars Gedroics, Aivara Gardas neaizskaramais draugs !

Toties es sapratu, ar ko man darīšana… .

Nu, un tālāk sekoja tas, kam bija jāseko: mūsu attiecību saasināšanās un to pilnīga pārtraukšana.

LNF piekopj primītīvu, bet tai pašā laikā labi slēptu antilatvisku propagandu. Atgādināšu kaut cik loģiski domājošiem lasītājiem: ja mērķtiecīgi tiek bremzēts PATRIOTU paplašināšanās loks, tad tas norāda uz pavisam ļaunām tendencēm- nodevību, kalpošanu mūsu tautas vislielākajam ienaidniekam, krievu šovinismam. Garda ir komunistiskās partijas biedrs, kurš Atmodas laikā, tāpat kā dižais “karogstiepējs” Konstantīns Jevgeņjevičs Pupurs atradās Maskavā, kur apguva “nacionālista” pieredzi.

DDD laikrakstā nemitīgi tiek norieta VL!, ar R. Dzintaru priekšgalā. Tieši tas, ko vēlas Maskava, lai nacionāli domājošie saņemtu mazāk balsis.

Konstantīns Pupurs 1HELSINKI-86 paziņojumu Garda atteicās publicēt. Garda šo paziņojumu nosauca par: “Grantiņa muļķīgais sacerējums.”

Šajā sakarā DDD laikrakstā tika publicēts kāda A. Gedroica raksts: “Kas tas tāds- TAUTAS TRIBUNĀLS”. Šī laikraksta slēpto antilatviskumu pierāda tas, ka tiek runāts par Grantiņa sacerējumu, kā plānprātības paraugu, bet tai pašā laikā tiek pilnīgi noklusēts šis PAZIŅOJUMS. Un kā lai nenoklusē, ja DDD vecākā gadagājuma lasītāji izlasītu šo PAZIŅOJUMU, tad par plānprātiņu noturētu pašu Gardu ar viņa uzticamajām sekotājām Lieni Apīni un Līgu Muzikanti. Divas citas līdzstrādnieces, Līga Krieviņa un Ilze Liepa, šo Maskavas kalpu- latviešu tautas nodevēju atšifrēja un aizgāja no viņa. Šī latviešu tautas graujošā “kārts” tiek likta uz to, ka vecākā gadagājuma cilvēkiem nav INTERNETS, kurā varētu iepazīties ar HELSINKI-86 PAZIŅOJUMU.

FOTO: Konstantīns Jevgēnija d. Pupurs. Arī A. Gardas draugs. Sakās, varonis esam, jo karogu gadu pēc Atmodas sākuma esot pa Rīgu nesis. Cik gan viegli par varoni kļūt, ka pat mats no galvas neesot ticis “noplēsts”- par šo “varonību”! Laikam jau tāpēc, ka varonis !

Mūžīgā VL! apliešana laikraksta DDD ar dubļiem, kalpo Maskavas šovinistu interesēm, tā novēršot vecākā gadagājuma vēlētāju no vienīgās latviskās partijas.

Tātad- Maskavas uzdevums tiek izpildīts !!!

Par Gardu varētu sacīt:Pasaki, kas ir tavi draugi un es pateikšu, kas esi tu.” Gardas neaizskaramie draugi ir krieviskas izcelsmes “patriots” K. Pupurs(krievu militārista atvase) un daugavpilietis Aivars Gedroics. Pupurs, pēc Triju Zvaigžņu ordeņa kapitula teiktā, ir VDK aģents, kā rezultātā šim “varonim” atteica augsto apbalvojumu. Arī LRTT rindās šis nelietis tika iefiltrēts VDK uzdevumā. Par šī Gardas drauga morāli variet lasīt šeit: http://tautastribunals.eu/?p=1327

Vai tad tāds izdzimtenis ir pieskaitāms pie cilvēku rases ?

Un Aivars Gedroics ?

Ja jūs to kustoni “turat” par cilvēku un vēl vairāk, par vīrieti, tad apskatieties sev apkārt, vai pats neesat mēslos līdz padusēm. Ja iet runa par morāli un Gardas nodevīgo dubļu liešanu uz Grantiņu, tad runāsim bez aizspriedumiem. A. Gedroics ir internetā rakstījis: “VVF var manu pipeli atsūkāt”(tāpat kā Konstantīns Pupurs) vai arī uz Daugavpils tiesnešiem: “Hui im v rot”. Arī BRĪVĪBAS PIMINEKLIM šīs perversai Gardas draugs uzspļāva ar SIEG HEIL sveicienu… .

Liene ApīneLīga MuzikanteJā, Liene un Līga !!!, LRTT nav bail publicēt rakstu „Laikraksta DDD redakcijas komentārs” http://tautastribunals.eu/?p=10647 un neizdzēsa arī no savas komentāru sadaļas A. Gedroica murgaino sacerējumu par Grantiņu. Bet DDD redakcija kā no mēra baidās publicēt Helsinki-86 paziņojumu.

FOTO: Liene Apīne un Līga Muzikante.

Kāpēc ?

Tāpēc, ka JŪSU kungi MASKAVAS NAMĀ par jums ir noteicēji.

Toties kāda perversa tipa idiotismu, lai iznīcinātu latviešu tautas cīņu par izdzīvošanu, jūs publicējat. Lūk, kāds fragments no Aivara Gardas drauga Aivara Gedroica pasūtījuma raksta: Kā izskaidrot šādas L.Grantiņa uzvedības īpatnības? Ļoti vienkārši – ar viņa garīgās veselības problēmām. Kā to jau ir atzinis pats L.Grantiņš, cietumā kriminālisti viņu regulāri līdz samaņas zudumam ir situši ar ķebli pa galvu, pēc dažu viņu pazīstošu ļaužu teiktā, viņš cietumā esot arī seksuāli izmantots kā gailis (ko gan pats Grantiņš noliedz), kas varētu daļēji izskaidrot viņā radušās simpātijas pret jauniem, izskatīgiem puišiem, tādiem kā Dzintars vai Dombrava. Pats Grantiņš lielās ar to, ka regulāri dzirdot balsis un redzot vīzijas, uzskatot gan, ka tas neliecinot par viņa slimību, bet „Dieva izredzētību”. Tai pat laikā viņš regulāri ārstējas dažādās Vācijas nervu klīnikās, vienlaikus uzsverot, ka psihe viņam neesot slima, tikai „nervi streikojot”. To, ka Grantiņš nav nopietni uztverams, ir pārliecinājusies gan Latvijas Drošības policija, kas sākotnēji prasīja viņa izdošanu tiesāšanai par draudu izteikšanu Valsts amatpersonām, bet vēlāk „atmeta šai idejai ar roku”, gan arī Vācijas drošības iestādes, kuras nekādi nereaģē uz viņa politisko darbību un piesūtīto informāciju, paša Grantiņa uztverē tādejādi it kā apliecinot viņa rakstīto faktu patiesību, bet patiesībā saprotot, ka viņiem ir darīšana ar garīgi nopietni slimu cilvēku, kuru krimināltiesiskā ekspertīze visticamāk atzītu par nepieskaitāmu.

Vai jūs pašas ticat šim murgam ?

Jā, Liene Apīne un Līga Muzikante, par visu dzīvē nāksies atbildēt. Mani šeit rakstītie „dubļi” nevar sasmērēt, bet JŪS gan. Jūs esiet sevi parādījušas, ka stāviet līdz kaklam vispretīgākajā nodevības un izvirtības zaņķi. Viss reiz nāk gaismā, Lienīt ! Karmas LIKUMS ir drausmīgs, tas ir nepielūdzams, jo pat Dievam pār to nav varas.

Tas pļauj bez žēlastības.

Tas drausmīgākais ir tas, ka šis LIKUMS „atriebjas” pie mums tuviem un mīļiem cilvēkiem: tēva, mātes, māsas, brāļa vai arī pie mums visdārgākajiem- mūsu bērniņiem !!!

Un kādu “atzinību” jūs gaidāt no KARMAS LIKUMA, nosaucot šo paziņojumu http://tautastribunals.eu/?p=9718 par “Grantiņa muļķīgo sacerējumu” ?

Viens ir skaidrs, LNF veic nacionāli domājošo latviešu apsekošanu, lai vajadzīgajā gadījumā nodotu tos “dižās Krievijas” varas orgāniem, kuriem kalpo Aivars Garda. Pirms diviem gadiem, nejaušas sakritības rezultātā, LRTT nāca uz “pēdām” Lienes Apīnes graujošajai darbībai pret latviešu tautu. Liene, portālā draugiem. lv, darbojās zem segvārda un sveša foto.  Viņa uzdevās par briesmīgu latviešu patrioti un lūdza atsaukties tos, kuri domājot tāpat !!! Foto bija izvēlēts TĀDS, lai veselīgs vīrietis uz to “uzķertos”. LRTT par Lienes nelietību informēja tam zināmos nacionālistus un, protams, arī LNF. Nākošajā diena viltus Lienīte pazuda no draugiem.lv.

Atgādinām: LRTT kartotēkā glabājas šis viltus profils.

Neko sacīt, augstākās klases provokatori !

Protams, ka tas viss tiek veikts ar A. Gardas “padomu” un Maskavas ieteikumu.

LNF ir nodevēji un kā tādi arī tiks  tiesāti.

Kamēr latviešu tauta neattīrīsies no šīm civilizācijas drazām, nekas nemainīsies.

Dievs, atpestī latviešu tautu no šīm nodevības gļotām !

Turpinājums būs par “īsto” NA.

05.09.12       LRTT

You may also like...

25 komentāru

  1. DDD 17(271) saka:

    Aivars Prūsis:
    “Es neesmu “Tautas tribunāla” biedrs!”

  2. Vecais saka:

    Un kāpēc neesi? Sen bija laiks par tādu kļūt!

  3. AG saka:

    Kāpēc nav ielikts mans labākais foto?
    http://i44.tinypic.com/sxkrig.jpg

  4. Sigurds Graudiņš saka:

    Manifests…….http://www.tautasforums.lv/?p=1783

  5. Raimondo saka:

    Misteram Grantiņam ir vieta tikai trako namā!
    Brīvībā viņš strādā muļķības apsaukādams un apvainodams cienījamas latviešu sievietes no avīzes DDD!

  6. Vecais saka:

    Tie kuri saka ka vieta trako namā,pašiem tur īstā vieta. Čekisti visus pretiniekus spundēja trako namos. Čekistu metodes jums ar tiem trakiem namiem. Kas tur par cienījamām sievietēm,smiekli nāk,ar ko tās shljuras cienījamas?

  7. Lāse saka:

    Ja Aivars Prūsis vairs nav kopā ar Grantiņu, tas izraisa cieņu. Tāpat kā Pupurs, Dambiņš un daudzi citi, kuri ir sapratuši šī provokatora darbības patiesos mēŗķus.
    Grantiņu vajadzētu izolēt rūpīgu ārstu uzraudzībā. Slims un ļoti ļauns cilvēks, kurš Latvijas labā nav strādājis nevienu sekundi.

  8. AG saka:

    Patiesībā gan DDD pret smirdīgo mēslu Grantiņu vēl ir pārāk iecietīgi! Viņš jau 2 gadus uz tiem rej, bet tie nekādu pretsparu nedeva, lai gan es NEATLAIDĪGI lūdzu to darīt! Nu beidzot viņiem mērs bija pilns, un viņi manu rakstu ielika, gan mīkstinot tā asākās vietas, piem., to, ka L.G. bija cietumā par gaili! Un pret VL arī viņi NEPIETIEKAMI vēršas, lūk, manu feļetonu par sūda smerdeli raiveli arī neielika! Bet gan jau viņi sapratīs, ka ienaidnieki un plānprātiņi tikai rupju spēku vien saprot!…

  9. Jānis I. > AG saka:

    Kāpēc gan visiem būtu jārej uz VL!? Tu laikam esi absolūts plānprātiņš, ja nesaproti, ka, rejot uz VL!, tu vēl vairāk veicini latviešu tautas šķelšanu un palīdzi ienaidniekiem ar SC, Lindermani un Ušakovu priekšgalā tuvoties “uzvarai” jeb Latviešu tautas iznīcināšanai!

  10. vārdi saka:

    Pirms pusotra mēneša komunists, latviešu tautas apzadzējs un mafijas prezidents Andris Bērziņš runāja par nenovēršamības draudiem. Viņš teica, ka tuvākie pāris gadi nesīs «prātam netveramas» pārmaiņas. Varbūt, ka Aivars Borovkovs un Aivars Garda cer, ka viņus tas neskars? Jeb viņi iedomājušies, ka ir mūžīgi? Nē, cilvēki viņus pārdzīvos. Pasaule ir pelnījuši labākus laikus, kad Aivars Borovkovs un Aivars Garda tiks parauti uz elli. Lai Dievs smagi soda Aivaru Borovkovu un Aivaru Gardu par tām nelietībām, ko viņi ir izdarījuši!

  11. spilgts citāts saka:

    To neteica Linards Grantiņš, to teica “Latvijas Valsts prezidents” Andris Bērziņš: kas ir čaļi, pa galvu gribat, ja, ilgi neesat sisti, ja?

  12. Jānis saka:

    L. Grantiņš saka taisnību, ka cūkas ir cūkas, nevis priesteri. Dažiem sivēniem nepatīk patiesība, jo ir iedomājušies ka ir Napoleoni. Šis portāls ir gada ieguvums un vienīgā informācija, kur var izlasīt 100% patiesību L. Grantiņa izpildījumā, par ko viņam paldies. VL, Dzintaru, Aigaru Lūsi, Bordānu, Romānu Naudiņu (Ibragimovu) gan nevajadzētu saudzēt, jo šamēlie laiž muļķi, pie tam pa valsts budžeta līdzekļiem, kas man nav pieņemams. Arī no bijušā Tieslietu ministra fantamasa Bērziņa nebija nekādas jēgas. No sasista pulksteņa bija lielāks labums, jo tas divas reizes diennaktī rādīja pareizu laiku, bet TB/LNNK/VL ir Grinblata liktenis, ka neviens neko par viņu tagad nezina, vai šis maz dzīvs.

  13. Saturns saka:

    Es tieši to pašu saku,ka šī ir vienīgā mājaslapa,kurā var izlasīt šokējošo taisnību par kangariem un citiem mošķiem. Iesaku šo mājaslapu popularizēt tautas vidū,jo daudzi domā tieši tāpat kā Grantiņa kungs,tik nelieši un kangari vienmēr būs pret. Popularizējam šo lapu,lai tauta zin taisnību!

  14. Miervaldis saka:

    Provokātori viņi tiešām ir, jā!Agrāk domāju, ka Aivars Garda ir garīgi slims, no izskata viņš tāds izskatās, tomēr apdomājot, nonācu pie secinājuma, ka Aivars Garda vienkārši ir stulbs, jo nacionālistu kustība Latvijā ir primitīva, tieši tādu Aivaru Gardu dēļ!Jeb drošības policija redz, ka nacionālistu kustība Latvijā ir primitīva, tādēļ tur var iebīdīt visādus pamuļķus!Pats tas Garda neko nedara, viņš vienkārši apstiprina lēmumus, kuri ir viņam pa prātam, jo ne uz ko vairāk šis ieliktenis nav spējīgs!

  15. Miervaldis saka:

    Nu un ko es vēl gribētu teikt?Vairiņa tāpat kā Garda, tika iebīdīta attiecīgā amatā, jo tauta nezināja, kas Latvijā ir galvenie noteicēji!Vismaz tagad!Latviešiem tika iegalvots, ka viss ar viņu zemi bija kārtībā, un protams ka to darija krievu un čigānu tupeļaiža Godmanis!Reiniks ir tikai pavēļu izpildītājs īstais saimnieks ir kremlis!Tas gan neattiecas uz Latviju un Latviešu tautu!Nu bet cenšas, cenšas šie mošķi te saimniekot!Nu viņi cenšas kļūt saimnieki mūsu zemē, kā nekad!Aiz viņiem stāv lielā Krievija!šos melus, ka Latvieši var kļūt par noeicējiem savā zemē, ar visiem krieviem, Godmanis stāstija jau no Latvijas neatkarības atjaunošanas!Jeb viņš nezināja par patieso stāvokli valstī.Viņš stāstija to, ko viņam bija likts stāstīt!Tās bija itkā – “Latvijas dati”!Turpinot atgriezīšos pie vairiņas!Krievzemei liekas tiek atļauts viss.Slepenībā protams!Kā padomju laikos, krievi uzskatija, ka viss viņiem ir atļauts, jo krievija ir lielākā valsts pasaulē, un lielā slepenība krievija tiešām visu varēja atļauties!Jo krievi ir bailīgi, un pietiekami stulbi, lai savas iespējas nevērstu pret citām lielvalstīm!Toties vairiņu iebīdīt gan viņi varēja!Kādēļ krievija tā auklējas ar mazajām valstīm?Jo viņi grib tā Latviju iekarot, kā neredz rietumvalstis!Tad nu viņi ņēma vienu mēslu vairiņu un iebīdija valsts prezidenta amatā, jo tad viņa Latviju iefīrēja ES!Jo Krievija redzēja, kā turpināt savu čūskulēnu iedzīvi Latvijā!Turpinot, atgriezīšos pie Gardas, un gribu teikt, visur krievijas pirksts, un tā pakalpiņi Latvijā ir sabāzuši savus ielikteņus, vai arī vārdu sakot cilvēkus, kuriem Latvieši uzticas!Un tā Krievija un viņu pakalpiņi Latvijā grauj Latvijas valsti!

  16. Vecais saka:

    Jā un renārs kaupers staigāja ar vairas bildi uz krekla un dēvēja to par visas latvijas īsto māti. Hahaha,padod tik muļķa tautai pelavas,kas tic it visam,ko pasaka augšā sēdošie. Skumji.

  17. Sigurds Graudiņš saka:

    Par eiro Latvijā ……..tribunālistiem
    http://www.draugiem.lv/blogs/#/blogs/?p=7852899

  18. manifests saka:

    Latvijas Tautas tiesību atgūšanas M A N I F E S T S (Visiem)

    “Starptautiskā pakta par ekonomiskajām, sociālajām un kultūras tiesībām” 1. pants deklarē: “Visām tautām ir pašnoteikšanās tiesības. Pamatojoties uz šīm tiesībām, tās brīvi nosaka savu politisko statusu un brīvi nodrošina savu ekonomisko, sociālo un kultūras attīstību. Visas tautas savu mērķu sasniegšanai var brīvi rīkoties ar savām dabas bagātībām un resursiem [..]. Nevienai tautai nekādā gadījumā nedrīkst atņemt tai piederošos eksistences līdzekļus.”

    Akli izpatīkot ieinteresētu starptautisko institūciju ieteikumiem un vietējo oligarhu spiedienam, līdzšinējās neoliberālās Latvijas valdības mūsu kādreiz tik plaukstošo Republiku ir likumsakarīgi novedušas līdz reālās tautsaimniecības sabrukumam, demogrāfiskai katastrofai, sociālai polarizācijai, masu bezdarbam un parādu verdzībai. Pakļaujoties starptautiskā spekulatīvā kapitāla spiedienam, Latvija finansiāli noasiņo un ir kļuvusi par savas augstākās vērtības – cilvēku un it īpaši jaunatnes – eksportētājvalsti. Šāda politika pilnībā atbilst genocīda nozieguma definīcijai, jo pēc ANO 1948. gada “Konvencijas par genocīda nozieguma novēršanu un sodāmību” II panta, genocīds ir ne tikai kādas cilvēku grupas vai tautas fiziska iznīcināšana, bet arī “tādu dzīves apstākļu apzināta radīšana, kas vērsti uz tās pilnīgu vai daļēju iznīcināšanu, garīgu kropļošanu vai dzimstības apturēšanu.”

    Līdzšinējie A. Kalvīša, I. Godmaņa un V. Dombrovska kabinetu pasākumi bija vērsti nevis uz krīzes pārvarēšanu, bet gan uz tās padziļināšanu un saasināšanu, uz Latvijas pakļaušanu vēl lielākiem parādiem un lielākai atkarībai. Jau pēc rudens vēlēšanām šīs pārkārtotās neoliberālās apvienības nolēmušas pildīt EK un SVF doto solījumu starptautiskajām korporācijām atdot mūsu atlikušos resursus: dabas bagātības un infrastruktūras objektus, šo procesu maldinoši dēvējot par „privatizāciju”. Ja šie spēki, kas katru valstisku lēmumu iepriekš saskaņo ar minēto starptautisko organizāciju prasībām, paliks pie varas arī nākamos četrus gadus, turpināsies arī mūsu ekonomikas finansiāla nožņaugšana – algu, pensiju un pabalstu samazināšana un nodokļu uzskrūvēšana, šo noziedzīgo darbību maldinoši dēvējot par „taupības pasākumiem”. Īstenojot šādu politiku, Latvijas tauta paliks XIX gadsimta dzimtbūšanas laikiem raksturīgā stāvoklī, un arvien jauni tūkstoši darbaspējīgā vecuma cilvēku būs spiesti doties ekonomisko bēgļu gaitās pa ekonomiskās depresijas un karu plosīto pasauli, savus tuviniekus atstājot lēnai izmiršanai.

    Līdzšinējā „politiskā elite” ir tik neglābjami sakompromitējusies un savā nacionālo interešu nodevībā aizgājusi tik tālu, ka atpakaļceļš tai ir slēgts – Rubikona pārieta1. Ja mēs to pasīvi ļausim, viņi ies līdz galam. Kā psihiski sabrucis ārsts, kas tā vietā, lai ārstētu slimnieku, ar ļaunu prieku turpina barot vēža metastāzes. Taču šie alkatīgo interešu kalpi ir aizmirsuši, ka suverenā vara Latvijā pieder nevis viņiem vai starptautisko spekulantu centriem, bet gan Latvijas tautai (Satversmes 2. pants).

    Aiz cieņas pret mūsu iepriekšējām paaudzēm un izpildot savu pienākumu mūsu nākamo paaudžu priekšā, mums sava „nozagtā valsts” ir jāatgūst, suverenā vara no jauna jāapliecina un savas intereses kopīgiem spēkiem jānosargā! Viņi ir daži, bet mūsu ir daudz. Neviens Saeimā vai valdībā pieņemts lēmums nedarbosies bez mūsu aktīvas vai pasīvas līdzdalības un sadarbošanās. Gala vārds vienmēr pieder tautai! Tāpat kā piramīdas virsotne nevar pastāvēt bez piramīdas pamatnes, tāpat arī politisko aprindu „augšas” nespēj rīkoties bez apzinātas vai neapzinātas tautas masu sadarbības un tām piedāvāto lomu pildīšanas. Pārāk ilgi esam bijuši iecietīgi pret netaisnību un meliem, un pārāk ilgi esam atkāpušies. Nu ir pēdējais laiks novilkt treknu līniju smiltīs – tālāk ne soli, atkāpties vairs nav kur! Pietiks pasīvi norīt aizvien jaunus oligarhijas savtīgo interešu krupjus!

    Tāpēc aicinām katru Latvijas iedzīvotāju, neatkarīgi no vecuma, dzimuma, tautības, pilsonības, reliģiskās pārliecības un dzīves filozofijas, mobilizēties solidārai cīņai par savām tiesībām un cilvēcisko cieņu! Gan Eiropas Arodbiedrību federācijas iniciētās Rīcības dienas pasākumos, kas ieplānoti šā gada 29. septembrī, gan priekšvēlēšanu kampaņas gaitā aicinām apspriest un atbalstīt šādas nākotnes politikas vadlīnijas un mērķus:

    Aicinu šo sarakstu papildināt ar citiem uz mūsu kopējo labklājību vērstiem priekšlikumiem un prasībām!

    Aicinu šo manifestu dažādiem līdzekļiem izplatīt starp saviem draugiem, paziņām un domubiedriem, kā arī apspriest aktīvāko cilvēku lokā un organizēties šo prasību atbalstam un īstenošanai!

  19. Vecais saka:

    Nu un kā to dumajai tautai ieskaidrot? Kā ieskaidrot ka lai nebalso vēlēšanās par tiem pašiem vecajiem krupjiem? Nekā…balsos tāpat. Gribu redzēt Grantiņa kungu ar LRTT augstajos amatos,bet tas tik sapnis. Kaut sapņi dažreiz piepildoties. Viss ko Grantiņa kungs saka,ir pieņemams un atbalstāms par 500%,otru tik pareizi runājošu cilvēku nezinu.

  20. AG saka:

    Atvainojiet, visu, kas rakstīts Raivja Dz. vārdā, esmu rakstījis es, lūk mans foto:
    http://i44.tinypic.com/sxkrig.jpg

  21. es saka:

    Galvenais apvainojuma punkts – “LNF ir nekas vairāk kā “Trojas vēzis” latviešu tautas miesā. Tā veic nacionāli domājošu cilvēku apzināšanu, lai vajadzīgā brīdī tos atdotu likvidēšanai.”

    Nacionāli domājošie jau sen sevi ir izgaismojuši un viņu vārdi atrodami ne tikai “DDD”, bet arī daudzos citos masu medijos visā Latvijā. T.s. nacionāli domājošie nespēj klusēt un tapēc raksta, un nebaidās no dienestiem un likvidēšanas.

  22. lasītājs saka:

    Latvijas Nacionālā Frontē par šīm tēmām neraksta. Izglītota un turīga latviešu tauta Latvijas varturiem ir bīstama. Bat tas jāzina katram vēl domājošam Latvijas cilvēkam, bet jo īpaši mācībspēkiem, izglītojamiem un viņu vecākiem. Latvija ir vienīgā ES valsts, kurā vecāki pērk mācību līdzekļus. Latvija ir vienīgā ES valsts, kurā pēc neatkarības atjaunošanas nenotika reāla varas maiņa, bet pie varas palika padomju okupācijas režīmu realizējušie un organizējušie LKP (Latvijas Komunistiskā partija) biedri un funkcionāri.

  23. vai nebutu labāk saka:

    Es negribu jaukties LRTT darbībā.Vai nebūtu labak , ka šājā mājas lapā visi patriotiskie latvieši ar dažādām novirzēm cīņai par latvisku Latviju pasniegtu viens otram draudzības roku un kordinēti veiktu cīņu pret 4. maija režīmu ? Vai tiešām viens otru nomelnojot un radot šķelšanos dara ko labu latviskai Latvijai ? Te tiek piemineti izcili tautieši, kas devuši lielu ieguldījumu okupācijas režīma gāšanā. Vai patiešām nevaram viens otram pasniegt draudzības roku ? Mūsu galvenie ienaidnieki nav , kas viens otru pazemo, bet okupanti, 5.kolona ,naidīgie Žīdi, cekisti, 4.maija režīma jūdasi… Bet tie sen nav pieminēti LRTT. Ja turpināsies šī pašapkarošanās un viens otra nomelnošana, vai tas nesīs kadam labumu, bet tikai ļaunumu ?.Padomāsim pirms nomelnosim???????
    Nesen Seit šeit tika minēts Heiņa Lāma vārds,ko daži dēve par “heino”. Nupat skatoties vecus papītus atradu Heiņa Lāma rakstītu apliecinājuma kopiju , ko viņš ir rakstījis un parakstījis un notārs apstiprinājis. Man noteikti ir jabūt ari apliecinājuma orģinālam. Tur ir minēta adrese Vācijā ,dzimšanas gads 1910.g 10. decembris. Apliecinajums ir politiska satura pret okupācija režīmu., ko pat vēlak varu dot publicēt ,lai redzētu Heiņa rokrakstu un parakstu.Būsim vienoti latviskai Latvijai.

  24. publicists saka:

    Vai ievērojāt, ka daudzas Aivara Gardas izdotās grāmatas ir ar tik sliktu tulkojumu, ka rodas jautājums, vai tā ir neprofesionalitāte vai apzināti kaitnieciska rīcība?

  25. Miervaldis saka:

    Latviet – ar tavu tēvzemi gluži nav viss kārtībā!Tavu tēvzemi ir okupējuši čigāni un krievi!Brauc atpakaļ uz Latviju, un ieved karastāvokli!Domāju, nebūtu Latvija ES, bet gan NVS, tad nu Godmanis šautu nost tos Latviešus, kā gailis pakaļ nedziedātu!Bet tas Godmanim nebija izdevies!Dievs Latviešu tautai deva Vairu – vīķi – FReibergu, ka tā mūs paglāba no iestāšanās NVS!Nu bet varbūt vienkārši pie tik brīvas valsts, Vairiņai vienkārši nebija izdevies iefīrēt Latviju NVS!Tas arī var tā būt!Bet lietas būtību tas nemaina!Godmanis bez acu mirkšķināšanas apšautu milijons Latviešu, jo ir viņš viens pagrīdes Gnīda!Bet pagrīdes gnīdas taču saimnieko mūsu valstī, ne tā?!Kādēļ?!Tādēļ ka tā vajag krieviem un Kremlim, ne jau Latviešiem!Pirms Latvija nošķēlās no PSRS, Kremlis redzēja, ka te ir daudz krievu,tādēļ tik vien atlika, kā sekot Latvijas attīstībai, ka izdevīgā brīdī, viņš ielika Godmani par premjēru!Kā tas notika?Nu protams, ka izdevīgs brīdis rastos, ja Latvijā ir daudz padomju okupantu, tad nu Krievija sagaidija izdevīgu brīdi, lai iefīrētu valsts prezidnetes amatā Vairiņu, jo viņa ir stiprs balsts, Krievijas politikā pret Latviju!Taču Latviju, Krievijai bija grūtāk vadīt, tad nu krievijai bija izredzes Latviju iefīrēt tikai ES!Tad nu visi Latvieši aizbēgtu no savas valsts, bet Godmanis dabūs no Krievijas treknu desas luņķi, bet tikai luņķi!Jo pārāk maz šis nelietis ir darijis Latviešu iznīcināšanas lietā!Ja te būtu vācu muižniecība, šis preteklis būtu bijis zemnieku vagars, bet ja mēs atrastos NVS, tad Godmanis šautu nost Latviešus kā trušus!Nu bet no kurienes Latviešiem tādu sūdi?!Protams ka no tā nelieša, kurš bija sarakstijis 4.maija satversmi!Krievu ietekme Latvijai, no baltijas valstīm ir vislielākā, tapēc nav brīnums, ka šis izdzimtenis bija sastādijis šo satversmi!Nu un līdz tam mēs esam nonākuši, ka visi Latvieši ir izdzīti no savas zemes, ekonomika sagrauta, taču tautu, Godmanis varēja iznīcināt arī daudz brutālākā veidā, un tādi kā Aivara Garda, tur neko palīdzēt nevarētu, drīzāk zābākus viņš apmazgātu Putinam, tā lūk!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *