L. Muzikante(LNF). Lūdzu ticiet, tā ir taisnība !

H-86-23 - Kopie (3)Lieta ir „vot” tāda, ka Gardas laikrakstu DDD neviens vairs neuzdrošināsies nosaukt par marginālu.

Kāpēc ?

Nu tāpēc, ka izlasot DDD laikraksta redaktores piezīmes par „Helsinki-86 paziņojumu”, mēs pārliecināmies, ka tā ir precīza DP VIEDOKĻA kopija, tātad, domāšana valstiskā līmenī.

Šeit: http://tautastribunals.eu/?p=9718 „L.Grantiņa muļķīgais sacerējums”, kā saka Līga Muzikante.

Lai lasītājs pats spriež par Līgas Muzikantes, kā DDD laikraksta redaktores, komentāru.

=========================================================

Laikraksta DDD redakcijas komentārs

Līga Muzikante

Foto: Līga Muzikante un Aivars Garda.

Laikrakstam “DDD” laimējās, ka mūsu kolektīvs jau no paša sākuma saskatīja dīvainības Linarda Grantiņa uzvedībā un uztvēra viņa darbību ar draisku humoru. Tā teikt, dažu īpatņu grupa ir nodibinājusi “tautas tribunālu”, raksta dažādus diezgan asprātīgus spriedumus – lai jau darbojas, sliktāk taču nebūs! Protams, mēs bijām spiesti rediģēt, lai avīzē neparādītos rupjības, bet citādi “tribunāla” spriedumi mūsu lasītājus uzjautrināja un reizē pakratīja ar pirkstu kangariem – proti, re, kā tautas modrā acs vēro un tiesā.

Kamēr spriedumu bija maz, tekstuāli tie bija asprātīgi. Kad to kļuva pārāk daudz un nebija vairs asprātīgi, redakcija ieteica L. Grantiņam tik daudz nerakstīt, jo, kā to atzīst paši jokdari, labus jokus izdomāt nemaz nav tik viegli. Taču “tribunāls” neklausījās. Jau tad mēs saskatījām vēl vienu dīvainību, proti, to, ka viņi paši – Grantiņš un Co – šo “tribunālu” uzskata par īstu, nevis butaforiju. Pats Grantiņš ar lepnumu parakstījās zem spriedumiem. Kad “tribunāls” sāka piespriest “augstākos soda mērus” nevis galvenajiem mūsu valsts kangariem, bet, tēlaini izsakoties, arī sētniekiem par slikti noslaucītu ielu, pa telefonu mēs draudzīgi aizrādījām Grantiņam. Taču viņš nerimās, un mēs pārtraucām publicēt neasprātīgus “murgojumus”.

Pirms kādiem 3 gadiem laikraksts “DDD” pilnībā pārtrauca attiecības ar L.Grantiņu, jo viņš kļuva nikns par to, ka mēs, lūk, atļāvāmies bez viņa atļaujas publicēt interviju ar K. Pupuru, kuru pats Grantiņš vienu brīdi uzskata par čekistu, otru brīdi par tādu neuzskata. Mūsu redakcija īpaši neuztraucās par turpmākiem dusmu izvirdumiem, jo ar tādiem nelīdzsvarotiem “jokdariem” kā Grantiņš bieži gadās, ka šodien viņš ir pie sajēgas, bet jau rīt, kā tautā mēdz teikt, viņam “visi nav mājās”.

Mūsu redakcijā nopietnu izbrīnu radīja vien fakts, ka nesen, aptuveni pirms diviem mēnešiem, kāda raidorganizācija pilnīgā nopietnībā uztvēra L. Grantiņa muļķīgo “sacerējumu” un pat svinīgi nolasīja tiešajā ēterā, tādējādi parādot “nelīdzsvarotajam” lielu godu. Nebija ilgi jāgaida, kad šī raidorganizācija pateicības vietā no šī “nelīdzsvarotā” tipa saņēma sev uz galvas veselu mēslu vezumu. Mūsu redakcijai atlika vienīgi izteikt draudzīgu izpratni šai raidorganizācijai, ka tā vienmēr sanāk, ja kāds traku ņem par pilnu.

25.08.12

You may also like...

7 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    —Līgucīt! Ne jau tev ir TIESĪBAS noteikt-traks vai netraks! Jau tas fakts, ka jūsu brandža, no konkrētiem faktiem pāriet uz personiskiem apvainojumiem,liecina, ka jums nav vairāk ar ko ,,šaut,,!
    [Personīgi es,esmu pārliecinājies,ka esat TIEŠĀM DP KONTROLĒTA IESTĀDE,LAI NAIDOTU CILVĒKUS ,LAI NOZIEDZNIEKI VARĒTU VIEGLĀK VALDĪT!
    Ari’tāds fakts,ka nenopublicējāt manu uzsaukumu 4. maijā -SANĀKT UZ LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCI-LIECINA PAR TO,KAM JŪS PATIESĪBĀ KALPOJIET!
    JŪS PAT NESAPROTAT,VAI DROŠI VIEN NEGRIBAT SAPRAST,KA GRANTIŅA DARBĪBA CEĻ CILVĒKOS PAŠCIEŅU ,PAŠAPZIŅU, TICĪBU,KA NOZIEDZNIEKI,KURI ŠOS 20 GADUS GRAUJ LATVIJU-SAŅEMS PELNI’TO SODU!
    –BET KĀDA JĒGA NO JŪSU DARBĪBAS !?GRĀMATAS GAN INTERESANTAS PĀRDODIET PAR LIELU NAUDU…

  2. Vecais saka:

    Jā,nu tie tādi aizdomīga kaluma latvieši,visi tumšas ādas krāsas,vai nu žīdi vai čigāni tam gardam savākti. Tā muzikante spēlmane tiešām pēc žīdietes izskatās,vai tādai rūp latviešu liktenis? Stipri šaubos.

  3. B.-M.-Vecajam saka:

    Droši vien pats esi žīds,ja tev šķiet,ka tik labi “pazīsti” šīs tautas pārstāvjus pat pēc ādas krāsas. Un diez vai tev pašam rūp Latvijas liktenis.Nav gan dzirdēts,ka tu būtu kaut ko konkrētu darījis,tikai melīgus komentārus raksti,lai izpatiktu grantiņam.

  4. laikabiedrs saka:

    Aivars Garda šobrīd dzīvo uz citu cilvēku enerģijas rēķina, pateicoties cilvēku muļķībai, vientiesībai un netālredzībai. Jābūt galīgi debīlam, lai vēl uzticētos Aivaram Gardam un stāstītu viņam visas peļu oliņas pēc viņa atmaskošanas.

  5. Kolēģis > laikabiedrs saka:

    Tu varētu konkrēti nosaukt, kā tieši Aivars Garda dzīvo uz citu rēķina?
    Tu vari nosaukt kā konkrēti Aivars Garda kaitē latviešu tautai?
    Vai arī tu esi slims provokators, kurš klausās viena cita slima fantazētāja – Linarda Grantiņā, murgos.

  6. Miervaldis saka:

    “kolēģi” – gluži vienkārši!Garda nekad nav stāstijis, par to, ko Latvieši šajos Latvijai grūtajos laikos piekopt savas vērtības, viņš teikumu “Latviešu kultūra” nav mutē ņēmis!Nu kur nu viņš šos vārdus ņems, jo ir tāds pats sūds, kā visi pie varas esošie!

  7. Miervaldis saka:

    “vecais” – tas tumšādainais puisis ir karaīms!Lūdzu neapvaino karaīmus!šī tauta jau tā ir cietusi, turklāt no mums visiem nīstā padomju režījuma!Taču drīzāk Garda atbalstīs visādus karaīmus ne Latviešu tautu, viņas grūtajā brīdī, to labi var secināt kaut vai no tā, kāda satura grāmatas apgāds “vieda”, Gardas vadībā izdod!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *