Provokācija pēc provokācijas

H-86-23 - Kopie (3)Nebeidzas un nebeidzas krievžīdu provokācijas pret latviešu tautu.

Iepriekšējā rakstā LRTT i-vietnē tika rakstīts, ka pēc Latvijas Ārlietu ministrijas ieteikuma no Okupācijas muzeja pazuda žīda-čekista Šustina parakstītais dokuments par latviešu nošaušanu.

Protams, ka tas vairs neiederējās žīdu rīkotajā „izstādē” par holokaustu(gribētu gan zināt tos neliešus, kuri ielaida žīdus šajā latviešu Svētvietā,OKUPĀCIJAS MUZEJĀ, lai to pieķēzītu ?).

Ar šīs pašas ministrijas pavēli tika likvidēts Inkina un Kļimoviča raidījums- „Tēvijas Laikmets”. Pēc cionistu pieprasījuma „mūsu” iztapīgā DP, kura sastāv no 3500 bijušajiem čekas rīkļurāvējiem(pārsvarā krieviem), noslepkavoja latviešu patriotu Uldi Freimani.

ŠaronsŠis krievžīdu uzbrukums latviešiem turpinājās ar to, ka 08.08.12. tika dzēsta no „You Tube” filma par Latviešu leģionu. Pēc neredzēti lieliem latviešu protestiem, krievžīdu noziedznieki bija spiesti atjaunot šo filmu minētajā i-vietnē.

Foto: Vai jūs pazīstiet šo ģenerāli ? Tieši tā, tas ir bijušais militārists un Izraēlas premjerministrs Šarons, kurš ar savām rokām, palestīniešu bēgļu nometnē nošāva 67 bērnus, sievietes un sirmgalvjus(rakstīts par to bija vācu žurnālā FOCUS). Cienīgs Šustina darbu turpinātājs. Varbūt Izraēlas vēstniece Latvijā Hagita Ben Jaakova mums par to tuvāk ko pastāstīs ?

Protams, ka arī šī filma sit pa HOLOKAUSTA pamatiem. Un sit tādā veidā, ka šis „HOLOKAUSTS” vairāk izskatās pēc atriebības par žīdu zvērībām pret latviešu tautu un citām pasaules tautām. Tie bija paši žīdi, kuri radīja šo holokaustu, jo viņu zvērības ir zvērīgākas par pašu Sātanu.

Žīdu cionistu pavēļu īstenotāji Latvijā ir Borovkovs un Godmanis. Abi ģenētiski žīdi līdz kaulu smadzenēm, bet uzdodas par latviešiem.

Kad 09.08.12 LRTT piesēdētājs Edgars Dambītis jautāja Ārlietu ministrijas pārstāvim: kur palikuši dokumenti ar Šustina parakstu ???, viņš tēloja nezinīti. LRTT un domājams, ka arī pārējiem latviešiem gribētos zināt, kur tagad atrodas šis dokuments, Izraēlā, Latvijā, Krievijā vai tas ir iznīcināts ?

Gan jau pienāks diena, kad atjaunotās Latvijas Drošības iestādes runās ar TĀDU Rinkēviču.

Tad, biedr Rinkēvič, zupa spiedīsies pa visām šķirbām laukā… .

Nekur jūs neizspruksiet, nožēlojamie krievžīdu pakalpiņi, no atbildības par genocīda veikšanu pret latviešu tautu. Nu, nav šie borovkovi, rinkēviči, kazlovski, dombrovski, koti, pabriki, godmaņi… nekādi latvieši. Visīstākie klaidoņi- pabiras, bez nacionālās apziņas. Poļi, žīdi, krievi, bet tikai ne latvieši. Tieši tādi krievžīdu noziedzniekiem ir vajadzīgi, lai iznīcinātu Latviju un latviešus.

09.08.12

You may also like...

9 komentāru

  1. @ saka:

    Cionistu nekaunība un visatļautība reiz izraisīs sprādzienu, jaut. tikai kad un kur? Un… vai sods ķers īstos vainīgos , nevis , kā cionistu nacistu krāsņīs pamestie pašu atlasītie mazvērtīgākie tautieši, lai vēlāk uzvārītos uz šo savu upuru rēķina, vainojot tikai vāciešus!

  2. tava ēna saka:

    hmm…
    pa kur laiku tad Godmanis aiznesa tos materiālus?

  3. doma saka:

    Bez Nirnbergas 2 tiesas procesa pār komunistu noziedzniekiem un viņu notiesāšanas daži atceras Otro pasaules karu un holokaustu pret latviešu tautu nepareizi.

  4. doma saka:

    Latvijā okupācija un okupācijas gadi vēl ir “valsts noslēpums”, es teiktu tādu komunistu kā Ivara Godmaņa noslēpums, jo čekas maisi vēl nav publiskoti. Arī visjaunākos laikos tādiem godmaņiem patiesība ir tik dārga manta, ka tā tiek slēpta ar meliem.

  5. Doma! Attopies! Čekas maisos ir tikai 6,6% kartiņu no visu Latvijā esošo čekistu lietām, Godmaņa lieta tajos maisos noteikti nav.Kāda naivititāte!!!

  6. skorceni saka:

    Ļautiņi mīļie čekas maisos ir tikai tā informācija ,ko čekisti atvēlēja tautai,jo kad tos atvērs,tad letiņi varēs viens otru apēst!kas attiecas uz židiem ,tad tie dzīvnieki grūtā brīdī atkal atvēlēs saplosīšanai savu nevērtīgāko tautas daļu,jo kādam tak jāturpina židisms……pasaules nauda sen ir viņu klana rokās….

  7. solo saka:

    Šis ir tāds laiks, kad jāiztur un jāizdzīvo. Bet arī nelaimei ir savs sākums un savas beigas. Protams, ka Ivars Godmanis un Aivars Borovkovs degs ellē. Un līdz ar viņiem viņu bērni un bērnu bērni. Aivaru Borovkobu jau Dievs bija sodījis, izraisot pie Cēsīm avāriju un iedzenot mietu viņas sievas puncī ar bērnu. Tāpat Dievs sodīs arī meli Aivaru Gardu, kas izliekas par latviešu draugu.

  8. ....... saka:

    Patiesībā Aivars Garda ir gļēvulis un pašlabuma meklētājs.

  9. Sigurds Graudiņš saka:

    Aivars Andersons ir DŽENTELMENS , jo neminēja tos GRJOBENNIJOS LETIŅUS , kuri , apsargājot arhīvu , pamanījās pārdot uzskaites kartiņas ieinteresētiem ļautiņiem…
    Informācija no konkrēta ZS bataljona zemessargiem…!
    Ko pēc tam cepties par MAISIEM – sadedzināt un BASTA…!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *