V.Dombrovskis- vēsturiskās atmiņas dzēsējs

Dombrovskis, valstsvīrs vai noziedznieks ?

LRTT-13Protams, ka noziedznieks.

Pie valstsvīriem ir pieskaitāmi politiķi, kuri domā patstāvīgi un dara visu, lai viņu vadītā valsts uzplauktu gan nacionāli politiskā, gan kultūras laukā. Dombrovskis ir visiztapīgākā marionete, kāda vien ir bijusi LR pastāvēšanas vēsturē.

Šī cilvēka savtīgums ir mērojams „birkavos”.

„Iekāpjot” sava augstā posteņa krēslā, viņš smagas krīzes laikā, nekavējoties drastiski palielināja sev un savai komandai algas. Tā arī, šis tautā dēvētais „pīļknābis”, parādīja savu noziedzīgo plēsoņas raksturu. Savu paputējušo biznesu arī izdevās „normalizēt” ar savu saimnieku palīdzību.

Latvieši !!!, nekad neaizmirsīsim, ko šis žīdu cionistu iztaponis sacīja pirms 16. marta: „Tie ministri, kuri ies 16. martā pie Brīvības pieminekļa, zaudēs savus amatus.” Tādu nelietību pret latviešu tautu varēja atļauties teikt nelietis ar ļoti spēcīgu aizmuguri. Divi ministri, pēc šī poļžīdlatvieša paziņojuma, pēkšņi saslima ar „caureju” un aizskrēja uz Austriju ārstēties. Kauns un negods šiem diviem Patiesības zaimotājiem no VL! Viņi apkaunoja latviešu tautas ciešanas un VL!.

VL! no šiem gļēvuļiem jātiek vaļā, jo nākošais solis pēc gļēvulības ir NODEVĪBA !!!

Viņu mūžs beigsies nožēlojami.

Valdis dombrovskis

Foto: Šis nožēlojamais žīdu cionistu- Antikrista kalps, nekad nav mutē ņēmis vārdu virknējumu-LATVIEŠU TAUTA.

Jā, jūs redziet augstākās pakāpes politisko izvirtuli- nodevēju!

Bet turpināsim par Dombrovski, kurš tiek celts debesīs kā dižākais mūsdienu ekonomists un valsts vadītājs. Nu,- nav viņš nedz ekonomists un vismazāk valstsvīrs. Viņa vadīšanas laikā ir notikusi vislielākā latviešu tautas VĒSTURISKĀS ATMIŅAS dzēšana. Ir nākušas klājā vairākas grāmatas, kuras „izgaismo” vēsturiskos notikumus pilnīgi pretēji laika realitātei. Tas viss ar Dombrovska valdības akceptu. Visos šajos izdevumos ir jūtama krievu un žīdu sasmirdusī elpa. Šīm divām noziedzīgajām tautām ir skaidrs, ja Latvijā uzvarēs Tiesiskums, tad viņas, šīs tautas, par saviem asins darbiem pret cilvēci, tiks izmēztas no TELPAS un LAIKA. Jā, tieši Latvija un latvieši ir atskaites punkts šīm slepkavu tautām. Un, tieši LRTT ar savām darbībām ir satracinājis šos sātanistus. To rāda žīdu trakošana ar ASV, Izraēlu un Krieviju priekšgalā.

“Atskrējusī” Klintone centās noskaidrot tuvāk LIETAS būtību!

Latvijas juristu bandai liek pieņemt „rezolūciju” par LRTT likvidēšanu !

LRTT izraisītais „domino efekts” ir izvilcis Vāciju no Izraēlai draudzīgās „atmosfēras”. Tas, kā redzams no Klintones vizītes, ir šausmīgs trieciens pa žīdu noziedzīgo politiku. Zaudēt Vāciju kā draugu, nozīmē Apokalipses sākumu Izraēlai.

Uldis-FreimanisKā redzams, tad žīdu un krievu zvēri nesaprot, ka savu IZNĪCĪBU viņi nav spējīgi novērst, jo tā ir kā alga par pastrādātajiem asins darbiem pret cilvēci un, protams, ka visvairāk pret latviešu tautu.

Foto: Uldis Freimanis, pēdējais cionisma upuris !

Pienāks arī diena, kad latviešu tauta uzzinās par mūsu pēcAtmodas darboņu noziegumiem. Tā būs šausmu diena, kad tautai tiks atklāts noslepkavoto latviešu skaits pēdējo 25 gadu laikā. Šajās slepkavībās ir piedalījušies visi valdošie, sākot no Godmaņa un Borovkova, un beidzot ar Āboltiņu un Dombrovski. Latviešu patriots Uldis Freimanis ir pēdējais šo aptrakušo asinssuņu upuris, nepārprotams Klintones vizītes auglis.

Vairāki perversi sadarboņi pa visām varītēm cenšas pierādīt, ka Uldis miris dabīgā nāvē. Šī uzbāzīgā „pierādīšana” runā pietiekoši saprotamā „valodā”.

DIEVS, maksā katram viņa godīgi nopelnīto ALGU.

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

LRTT                 16.07.12

You may also like...

10 komentārs

  1. AG saka:

    Linard, vai tu pats par šo kretīnu neaicināji balsot, ko?

  2. Kalns saka:

    Linard beidzot atmasko pretīgo reinika provokatoru gedroiciņu un beidzot uzliec nelietim uz paura TiesĀT KA NODEVĒJU. vISUR UN VIEMĒR VIŅŠ UZBRŪK LATVISKIEM LATVIEŠIEM. Bet jūdasus un okupantus viņš neaiztiek . Viņš ir latvisko latviešu vienības šķēlājs Nr1

  3. skorceni saka:

    Derētu kādus no viņiem drusku piebeigt…..nesaprotu kāpēc tas netiek darīts.cik ilgi ņirgāsies par latviešu tautu!!!!!!!!

  4. Zelma saka:

    Bet kas tad īsti notiek,nu neko nesaprotu vairs? Palsīju te, kā tas aniglobālists Graudiņš lamājas ar Grantiņu un lamā visus latviešu nacionālus, VL ieskaitot, tad tas AG lamā Grantiņu no panckām ārā, bet arv LRTT piesēdētāju E.Dambīti čieši sadarbojas, kuru Grantiņs slavē!visyr pēdējos pasākumos tie trīs kopā bija redzami, kā brāļi plecu pie pleca un Granti’ņs neko, ne skaņas?!!Kas tā par putru, kurš tad ir kura pusē?

  5. @ saka:

    Man arī tā ir neskidrība

  6. skorceni saka:

    ir divaini,ka strīdas savā starpā….tā ir mūsu tautas lielākā nelaime…žēl,ka tā!

  7. Miervaldis saka:

    Bet vienu Grantiņš ir pateicis pareizi!Dombrovksis ir ielikts Godmaņa pakalpiņš, protams, lai krieviem un čigāniem nenāktos atdot visu salaupīto Latviešiem atpakaļ!

  8. Miervaldis saka:

    Nu un ko es vēl gribētu teikt?!Protams ka Freimanis ir miris varoņnāvē, bet viņa slepkavas tiks nosisti drūmā suņa nāvē!

  9. vilhelms saka:

    Bet tas jau ir normāli, kad kāda partija nokļūst pie varas bez cīņas :) Tātad pie varas ir nonākuši mīkstie, bet ja pie varas ir nonākuši mīkstie, tad loģiski, ka tie nespēj pieņemt “cietus” lēmumus. Pirms krīzes tak TP, ZZS un citi vienotību vai jauno laiku lupīja kā pelavu maisu, bet šie neko – ieņēma mazohistu lomu un Repše publiski atzina, viņam ilgi līmēto birku, ka ir marsietis.:) Faktiski lielā mērā Jaunā laika darboņiem ir jāuzņemas atbildība par krīzes smagumu un sekām, jo kad TP bija pie varas un pieņēma iznīcinošus lēmumus, šie neko nedarīja, bet ļāvās plūsmai t.i. praktiski nepildīja vai negribēja pildīt opozīcijas pienākumus. Nu tas ir līdzīgi, kad vilku barā pēc hierarhijas vadoņa vietu ieņem nevis niknākais, lielākais stiprākais vilks, bet klibs, kārns un vājš vilcēns :)))

  10. Miervaldis saka:

    SUKA PIDARA VALDIBA, TU SUKA DOMBROVSKI, TEV SASITISU SEJU GAN!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *